Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 3556 tot 3560
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 9 december 2013

Hedgefondsen sinds 2007 niet meer zo negatief over GOUD

De laatste cijfers van de CFTC laten zien dat hedgefondsen in meerderheid anticiperen op een verdere daling van de GOUDprijs. De shortpositie steeg naar het hoogste niveau sinds 2007, een indicator dat het sentiment vrij negatief is geworden.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 9 december 2013

Chinezen schroeven import GOUD verder op

De Chinezen hebben in oktober bijna een recordhoeveelheid GOUD geimporteerd. Ook blijft er steeds meer GOUD achter in Hong Kong. In de eerste tien maanden van dit jaar is er netto al meer dan 1.400 ton GOUD geimporteerd door Hong Kong en China samen. Daarvan kwam meer dan 750 ton uit Zwitserland.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 9 december 2013

Ik volg John Mauldin volledig in zijn visie over GOUD

De wekelijkse Thoughts from the Fontline van John Mauldin zijn bijna verplichte kost voor iedere beleggers. Deze nieuwsbrief is gratis en staat vol wijsheden. Het is ook niet voor niets dat John Mauldin de financiƫle nieuwsbrief heeft met de meeste volgers ... ter wereld. In zijn visie over GOUD kan ik hem dan ook volledig volgen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 9 december 2013

Staat GOUD aan de vooravond van een piek zoals in 1980?

Door de dalende GOUDprijs vraagt men zich af of GOUD een bubbel is of niet. De vergelijking met de GOUDcrash van 1980 tot 2000 komt steeds vaker om de hoek kijken. Maar is die vergelijking wel terecht?

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 8 december 2013

GOUD en zilver report (Week 49)

De GOUDprijs is de afgelopen week gezakt naar het laagste niveau sinds april 2010. De prijs van zilver is weer terug op het niveau van augustus 2010. De angst voor inflatie is het afgelopen jaar naar de achtergrond verdwenen. Daarvoor in de plaats kwamen betere cijfers over de Amerikaanse economie en stijgende aandelenkoersen. Daardoor raken de edelmetalen uit de gratie bij de belegger.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$