Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 3561 tot 3565
Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

Wat is GOUD nu precies?

Het scheikundig element GOUD vinden we in het periodiek systeem terug onder Au (van het Latijnse Aurum, wat GOUD betekend), Atoomnummer 79. Het is een glanzend, geelkleurig edelmetaal met hoge dichtheid, maar is na lood het zachtste metaal op aarde.

[...]

Bron: activehedge.com
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

Interview Willem Middelkoop

Willem Middelkoop praat over zijn nieuwe boek "The Big Reset". Aan de orde: grondstoffen, vastgoed, manipulatie van cijfers, GOUD, het financieel systeem.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

Hoe lang kan de VS de GOUDprijs nog blijven manipuleren?

Voormalig US Treasury Official Dr. Paul Craig Roberts gaf een interview aan King World News waarbij hij verwacht dat de Verenigde Staten pas zal stoppen met de manipulatie van de GOUDprijs wanneer er een alternatief systeem geïnstalleerd is voor de Amerikaanse dollar in de internationale handel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

Grootste Chinese GOUDkluis opent haar deuren

De Chinese vraag naar GOUD neemt indrukwekkende proporties aan. Afgelopen maand opende de grootste Chinese GOUDdepot haar deuren in Shanghai.

De beheerder van dienst is Malca-Amit Global, een firma uit Hong Kong die haar sporen heeft verdiend in dit segment. De nieuwe GOUDkluis kan maar liefst 2000 ton GOUD herbergen voor haar klanten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

China heeft in het geheim 300 ton GOUD gekocht

In 2012 kochten de centrale banken wereldwijd gezamenlijk nog 535 ton GOUD. In 2013 zal de hoeveelheid vermoedelijk lager uitkomen, maar het zal toch het 5e jaar op rij zijn dat de centrale banken netto kopers zijn van GOUD. En dit zijn de cijfers exclusief China aangezien de Chinese centrale bank geen cijfers vrijgeeft over zijn GOUDvoorraad.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$