Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 3566 tot 3570
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Waarde Bitcoin kan stijgen naar $ 37.815 per BTC

De prijs voor Bitcoin zit weer stevig in de lift. Opvallend is dat Bitcoin vaak stijgt in tijden dat GOUD en zilver dalen en omgekeerd. Dit maakt Bitcoin een zeer goede diversificatie voor diegene die zijn geld buiten het fiat muntsysteem wil houden, zo staat ook in het Bitcoin rapport van Tuur Demeester.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Shanghai heeft een nieuwe GOUDkluis voor 2.000 ton GOUD

De Chinezen verzamelen steeds meer GOUD en moeten dat natuurlijk ergens veilig bewaren. Een nieuwe GOUDkluis in de vrijhandelszone van Shanghai biedt plaats aan 2.000 ton GOUD, ruim drie keer de totale Nederlandse GOUDvoorraad!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

GOUD deelt niet mee in de feestvreugde

Goed nieuws, is slechts nieuws. Althans dat gold voor het sterk meevallende banenrapport in de VS en in het verlengde daarvan een GOUDprijs die wederom stevig onder druk stond.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 11 november 2013

De teloorgang van het vertrouwen in overheid en banken

Marketupdate ging in gesprek met Sander Boon, politicoloog, GOUDkenner en auteur van het boek 'De Geldbubbel'. In het eerste deel legt Sander Boon uit hoe overheden en banken het vertrouwen van de burger verloren hebben en welke consequenties dat kan hebben voor de maatschappij waarin we leven. In deel twee zal de ontwikkeling van het monetaire systeem aan bod komen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 10 november 2013

GOUD en zilver report (Week 45)

De laatste nieuwtjes en cijfers uit de GOUDmarkt en de zilvermarkt lees je iedere zondag op Marketupdate. De prijzen van beide edelmetalen gingen de afgelopen week opnieuw onderuit, voornamelijk door het Amerikaanse banencijfer. Ondertussen blijft de vraag naar fysiek edelmetaal groot, zo blijkt uit cijfers van de Amerikaanse en Australische munthuizen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$