EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3571 tot 3575 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Hedge funds stappen in GOUD

De waardering van GOUD heeft inmiddels zo’n laag punt bereikt dat hedge funds het metaal nu beginnen te zien als een goede investering. Vermillion Asset Management, dat deel uitmaakt van de Carlyle Group, zal binnenkort een fonds oprichten dat zich uitsluitend focust op investeringen in metalen. De investeringen zullen vooral gericht zijn op GOUD, aangezien Vermillion wil profiteren van een herstel van de GOUDprijs na de grootste jaarlijkse daling in 32 jaar, vorig jaar. Het bedrijf sluit zich aan bij collega hedge fund Passport Capital, die al enige tijd koper is van het metaal.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

GOUD: seculiere bull market springlevend

GOUD is aangeslagen geraakt in 2013, maar verre van knock-out. De seculiere bull market zal de GOUDprijs uiteindelijk opdrijven naar koersniveaus bĂłven de $3.000. Die stellige overtuiging komt van het eeuwenoude, gerespecteerde Cazenove Capital.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Wie zit er short op GOUD?

De GOUDmarkt zou gemanipuleerd worden door enkele grootbanken, maar concreet bewijs is niet voor handen. Wel veel wilde speculaties: soms interessant, soms compleet doorslaand. Grote vraag is wie er nu echt short zit op het edelmetaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

7 redenen waarom zilver het beter zal doen dan GOUD

Zilver is het GOUD van de arme man. Hoewel GOUD altijd een connectie heeft met de financiële wereld, is dat met zilver minder het geval. In tegenstelling tot GOUD is de kans groot dat zilver nooit meer een financieel betaalmiddel zal worden. Maar zilver blijft een "store of value", blijft een indekking tegen inflatie en monetaire chaos. 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

GOUD heeft ruimte tot $1.280

De GOUDprijs is tegen alle verwachtingen in 2014 aardig van start gegaan. Hoewel Ă©Ă©n zwaluw uiteraard nog geen zomer maakt, mikken de meeste marktvorsers op een verder herstel richting de $1.280.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs