Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3571 tot 3575
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 2 december 2013

Zwarte markt voor GOUD floreert in India

Door hogere importheffingen en importquotas is GOUD steeds moeilijker te krijgen in India. Daardoor zijn de premies ook verder opgelopen en is het dus lucratiever geworden om GOUD te smokkelen. Het prijsverschil met gesmokkeld GOUD loopt in sommige gevallen op tot $200 per troy ounce. Juweliers vragen daarom om een halvering van de importheffing naar 5%.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 1 december 2013

GOUD en zilver report (Week 48)

De prijzen van GOUD en zilver stabiliseerden afgelopen week. Het laatste nieuws uit de GOUDmarkt: Beleggers verkopen nog steeds aandelen GLD, China importeerde in oktober nog meer GOUD, Indiërs stappen over op zilver en de Britse toezichthouder gaat een onderzoek instellen naar de dagelijkse fixing.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 1 december 2013
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Hoeveel GOUD en dollars kochten centrale banken?

Hoeveel GOUD en dollars hebben centrale banken sinds 2002 aan hun reserves toegevoegd? En is er een relatie tussen die twee te vinden? Marketupdate dook in de cijfers en maakte er een grafische weergave van. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 30 november 2013

Litecoin volgens de insiders

In de nieuwe editie van 'De Week van Bitcoin' bespreken we de nieuwe highs in de Bitcoin prijs (GOUD-pariteit!), en gaan we uitgebreid in op de bokkesprongen van Litecoin. Tuur legt de opinies van verschillende 'insiders' naast elkaar, en komt tot de conclusie dat Litecoin mogelijks overgekocht is. Hieronder de video, daarna volgt een samenvatting:Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$