Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 3576 tot 3580
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 6 december 2013

"Aanbod fysiek GOUD krapper dan ooit"

De smelterijen in Zwitserland werken de klok rond om te kunnen voldoen aan de Chinese vraag naar GOUD, zo stelt Alex Stanczyk van Anglo Far-East. De smelterijen doen hun best om voldoende GOUD binnen te krijgen, maar het aanbod is krapper dan ooit. De situatie is vandaag de dag nog problematischer dan tijdens de rally in GOUD in 1980.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 december 2013

GOUD naar $ 1.000 – zilver houdt stand

... dat is de mening van The Morgan Report. De papieren GOUDprijs kan in december nog verder dalen naar $ 1.000 - $ 1.050 terwijl de zilverprijs stand kan houden rond het huidige niveau. Er is een veel grotere krapte op de zilvermarkt en de GOUD/zilver ratio staat met 63:1 al aan de hoge kant.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 december 2013

De daling van de Petrodollar is goed voor GOUD

Het systeem van de Petrodollar is een van de belangrijkste indicatoren over de rol van de Amerikaanse dollar. Als het systeem afbrokkelt, brokkelt ook de Amerikaanse dollar af en daarmee heel Amerika. Er verschijnen steeds meer scheuren in het systeem van de Petrodollar wat op termijn dan ook bijzonder positief is voor de GOUDprijs volgens expert Jim Rickards.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 december 2013

Wat brengt ons de GOUDprijs de komende weken

... ziet dat GOUD niet meer op de agenda staat bij de meeste beleggers in de Verenigde Staten. GOUD is voorbij, geschiedenis, beleggers concentreren zich nu liever op de nieuwe Tesla's, Googles en Bitcoins. Als de interesse van het publiek verdwijnt, is dit altijd een goede tegendraadse indicator.

Bron: hol.es
Geplaatst: donderdag 5 december 2013

Bitcoin, het nieuwe GOUD?

GOUDgekkies. Ze zijn dit jaar nogal stil op de verjaardagsfeestjes. Niet zo gek, want de GOUDprijs is dit jaar al met meer dan een kwart gedaald. Komt niet helemaal overeen met de theorie van de GOUDliefhebbers. Omdat centrale banken veel geld in het systeem pompen kon het niet anders dan dat de GOUDprijs omhoog zou moeten blijven gaan.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$