Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 3576 tot 3580
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

GOUDprijs onderuit na publicatie banencijfer VS

In de maand oktober kwamen er in de VS 204.000 nieuwe banen bij, veel meer dan de algemene verwachting van 120.000 banen. Ook werd het cijfer van september wat naar boven herzien. Toch steeg de werkloosheid als gevolg van een dalende participatiegraad. Steeds meer werkloze Amerikanen stoppen met het zoeken naar een baan.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

Perth Mint ziet verkoop GOUD stijgen

De Australische Perth Mint heeft in oktober weer wat meer GOUDen munten en GOUDbaren verkocht, zo blijkt uit de laatste cijfers van het munthuis. Vergeleken met vorig jaar verkocht het Australische munthuis dit jaar al 47,5% meer GOUD en 30,5% meer zilver. Australië heeft na China de grootste GOUDmijnproductie ter wereld en produceert veel GOUDstaven en munten voor de Chinese markt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

Kan Bitcoin een wereldreservemunt worden?

Volgens vele is GOUD nog steeds de enige waardevolle globale reservemunt. Maar kan een virtuele munt ook een wereldreservemunt worden?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Een verrassende ontdekking over de GOUD-ETF’s

Er is veel te doen dit jaar over de uitstroom van fysiek GOUD uit de GOUD-ETF GLD. Hoewel GLD veruit de grootste GOUD-ETF is, is het zeker niet de enige.

vond het eens interessant om te kijken wat er met de GOUDvoorraad van de andere grote GOUD-ETF's is gebeurd.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

DOCU : Uw persoonlijke data zijn GOUD waard

Wie we zijn, onze voorkeuren op tal van gebieden, onze leefsituatie – het wordt allemaal met maar meest zonder ons eigen medeweten verzameld, in kaart gebracht en…verkocht! Verkocht aan bedrijven en al wie er maar belang in stelt en ervoor wil betalen (en ook de overheid kan als zij dat wil er in snuisteren).  Blijkbaar zijn onze persoonlijke data GOUD waard…  Via ons belgedrag, ons surfgedrag, zeker ook via de sociale media zoals Facebook en Twitter geven we vrijwillig, eigenlijk zonder het te beseffen vaak, ons privéleven vrij.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$