Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7984 artikelen gevonden. Artikel 3576 tot 3580
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 27 oktober 2013

GOUD en zilver report (Week 43)

De GOUDprijs steeg de afgelopen week met 1,72% naar ruim €978 per troy ounce. De zilverprijs steeg 1,96% naar ruim €525 per kilogram. De dollar verzwakte door een slecht banencijfer en getemperde verwachtingen omtrent tapering. Meer nieuws in het wekelijkse rapport op Marketupdate.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

In India betalen ze tot $ 100 premie voor GOUD

Kapitaalcontroles die de import van GOUD naar India bemoeilijken, hebben zoals voorspeld volgens Mike "Mish" Shedlock voor 4 gevolgen gezorgd: 1) Tekort aan aanbod 2) Hogere prijzen 3) Florerende zwarte markt 4) Geen daling van de vraag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

De poppen zijn aan het dansen op de GOUDmarkt

De dagelijkse koersbewegingen van de GOUDprijs zijn voor een ieder te volgen. Maar een kijkje achter de schermen biedt een welhaast ontluisterende blik van wat er zich écht afspeelt. Het is oorlog op de GOUDmarkt.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Indiërs betalen bijna 10% premie voor GOUD

In India betaalt men voor een troy ounce fysiek GOUD bijna 10% premie bovenop de wereldwijde GOUDprijs. Door een nieuw importquotum is het aanbod van fysiek GOUD schaars en kan men hogere prijzen vragen voor het gele edelmetaal. Dat terwijl de vraag naar GOUD in India de laatste tijd stijgt door het festivalseizoen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Waarom stijgen die aandelenkoersen zo hard?!?

Het is de vraag die veel mensen bezighoudt als ze het economisch nieuws horen. We zitten nog steeds midden in een grote crisis, maar de aandelenmarkt lijkt zich daar maar weinig van aan te trekken. Hoe kan dat? Dat is het onderwerp in de nieuwste column van GOUDstudieforum.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$