EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3576 tot 3580 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 31 december 2013

Bitcoin heeft wel degelijk een waarde

Gisteren was er de post met de vraag of Bitcoin wel enige waarde heeft. De Amerikaanse dollar heeft waarde omdat je er in de Verenigde Staten belastingen mee kan betalen, GOUD heeft waarde omdat je er juwelen mee kan maken, grondstoffen hebben waarde omdat je ze kan gebruiken voor industriële toepassing. Maar hoe zit het met Bitcoin?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 31 december 2013

GOUD en zilver nog NOOIT zo overVERkocht

Als er een ding is dat ik dit jaar (bij)geleerd heb als belegger, dan is het wel dat technische indicatoren de bovenhand halen op fundamentele indicatoren. Het huidige systeem op de beurzen is grotendeels computergestuurd met vooraf bepaalde parameters en technische punten dat technische analyse belangrijker is dan ooit. En wat zegt technische analyse ons, technische analyse zegt ons dat we eens zot moeten doen ...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 31 december 2013

China importeerde in november 42% minder GOUD

China heeft in november veel minder GOUD geïmporteerd dan in voorgaande maanden, zo blijkt uit cijfers die vandaag gepubliceerd werden. Vergeleken met oktober daalde de import in november met 42 naar iets meer dan 76 ton. China passeert dit jaar India als grootste importeur van GOUD.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 30 december 2013

John Paulson maakt zich totaal niet druk om GOUDprijs

De legendarische hedge fund manager John Paulson ligt ‘s nachts niet wakker van de flink gedaalde GOUDprijs. Dat de GOUDprijs fors is gecorrigeerd, is een gegeven. Paulsen is categoriek: aan de bull case voor GOUD is wat hem betreft niets gewijzigd.

Niemand wordt op de financiële markten zo geassocieerd met GOUD als Paulson, die zijn reputatie verwierf door subprime mortgages te shorten vlak voor de grote crisis van 2008 en 2009 in alle hevigheid toesloeg. Hij gold en geldt nog als iemand die goed markttrends kan voorspellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 december 2013

De wraak van GOUD

Het is een dramatisch jaar geweest voor de GOUDprijs en de GOUDmijnaandelen. Na 12 opeenvolgende jaarstijgingen zal jaar 13 het ongeluksjaar worden met een daling van meer dan een kwart. Maar volgens Arabian Money zal de GOUDprijs zijn wraak kennen in 2014 waarbij we naar de laatste fase van de stierenmarkt gaan.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.
Vanaf heden ontvang je dagelijks de dagelijkse headlines.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs