EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3581 tot 3585 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 30 december 2013

Wie gelooft in Bitcoin, moet deze vraag eens beantwoorden

De bodemwaarde van GOUD kan je stellen als hetgeen er over blijft in de financiële wereld als al de rest faalt. De bodemwaarde van een Amerikaanse dollar ligt in het gebruik om er belastingen mee te kunnen betalen in de Verenigde Staten en het feit dat de Federal Reserve garant staat om dollars op te kopen en ze te vernietigen als de waarde ervan meer dan 2 % per jaar daalt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 30 december 2013

De weg van het fysieke GOUD

Op zich heeft de fysieke GOUDmarkt totaal geen invloed op de papieren GOUDmarkt. Hoeveel GOUD er ook van West naar Oost verhuist, het zal de speculanten op de GOUDmarkt worst wezen. De GOUDprijs wordt dus voornamelijk gestuurd door technische signalen. Maar een blik op de fysieke GOUDmarkt kan nooit kwaad, want ooit moet de aap uit de mouw komen en dán is het wel belangrijk te weten waar het GOUD is. En er is niemand beter dan Koos Jansen die dit kan uitleggen:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 29 december 2013

'Scherpste daling GOUDprijs in dertig jaar'

GOUD was dit jaar een van de slechtste beleggingscategorieën. Een daling van de GOUDprijs van 28 procent tot circa 1200 dollar (873 euro) per troy ounce (31,1 gram) is de sterkste waardevermindering in bijna dertig jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 december 2013

GOUD zal stevig herstellen

Zijn er nog GOUD bulls? Hoewel iedereen tegenwoordig probeert mee te huilen met de wolven zijn er nog wel degelijk fondsbeheerders en waarnemers die geloven dat de bull case voor GOUD nog steeds ongeschonden is.

Jim Iuorio, managing director van TJM Institutional Services, is zo’n believer, hij is er 100 procent zeker van dat de GOUDprijs zal herstellen. Van alle negatieve commentaren over GOUD ligt hij niet wakker: Iuorio probeert altijd verder te kijken dan zijn neus lang is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 december 2013

GOUDprijs kan profiteren van flaters Bernanke

De GOUDprijs heeft weliswaar een ware aderlating ondergaan, maar af en toe mogen de GOUD bulls toch een bescheiden succesje vieren. Waarschijnlijk had niemand gedacht dat Ben Bernanke hen zo’n succesje zou gunnen en toch is dit wel degelijk het geval.

Mike O’Rourke, handelaar bij JonesTrading, zag de Fed voorzitter stevig de fout ingaan. Hij heeft de geloofwaardigheid van de politiek van de Amerikaanse centrale bank volledig ondermijnd door terug te schrikken voor de reactie van de financiële markten. Om een lang verhaal kort te maken: zal de Fed nu echt resoluut gaan taperen of niet?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.
Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs