EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3581 tot 3585 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Glenn Beck: “Hey Duitsland, je kan fluiten naar je GOUD

Glenn Beck legt de vinger op een zere internationale wonde. De repatriering van het Duitse GOUD uit Amerika. Duitsland vroeg 300 ton GOUD terug omdat de Duitsers het zaakje met de Fed niet meer vertrouwen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

De obligatiekoning zet VOL in op GOUDmijnaandelen

GOUDmijnaandelen hebben rake klappen gehad in 2013. Pijnlijk voor wie dit soort aandelen al in portefeuille had, een enorme kans voor beleggers op zoek naar triple digit returns.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Het debat: Bitcoin vs GOUD

Zeer interessant om te zien, een debat tussen twee intellectuelen over Bitcoin en GOUD. Jim Rickards neemt het op voor GOUD terwijl Roman Skaskiw het opneemt voor Bitcoin. Beide heren doen eerst uit de doeken waarom ze voorstander zijn van enerzijds GOUD (0:03) en anderzijds Bitcoin (10:12). Daarna gaan beide heren proberen de argumenten van de andere te weerleggen (17:11). Ten slotte komen er nog enkele interessante vragen uit het publiek waarop beide heren antwoorden (27:24).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Chinese GOUDreserve is 2.710 ton?

Volgens een rapport van Bloomberg Industries heeft China inmiddels 2.710 ton GOUD. Dat is ruim 2,5 keer zo veel als de officiele GOUDvoorraad van 1.054 ton. Dat cijfer komt nog uit 2009, toen China een verdubbeling van de GOUDreserve bekendmaakte. We kunnen het cijfer van 2.710 ton nog niet terugvinden in de database van het IMF.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

China nu derde land qua GOUDreserves

China is gestegen naar de derde plaats qua GOUDreserves en heeft zowel Italië als Frankrijk achter zich gelaten. De laatste melding dateert uit 2009. Toen had China 1054 ton aan GOUD. De GOUDreserves van China zijn met 76% gestegen naar 2710 ton, ongeveer 87 miljoen ounces. De VS is koploper met 8133 ton gevolgd door Duitsland met 3391 ton aan GOUD. Italië staat inmiddels op een vierde plaats met 2451 ton en Frankrijk staat op positie vijf met 2435 ton.

Lees verder op wordpress.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs