Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8005 artikelen gevonden. Artikel 3586 tot 3590
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 30 oktober 2013

Speculant herontdekt de GOUDmarkt

De GOUDmarkt ligt er sinds enige tijd weer wat beter bij. En dat is speculanten ook opgevallen. De long posities in GOUD futures en opties lopen weer stevig op.

De cijfers zijn ietwat gedateerd (8 oktober) als gevolg van de shutdown van de Amerikaanse overheid, maar geven toch een aardig beeld van de activiteiten van handelaren en speculanten op de GOUDmarkt.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 30 oktober 2013

"Centrale banken verliezen vertrouwen in GOUD"

Het Belgische Moneytalk suggereert dat centrale banken het vertrouwen in GOUD beginnen kwijt te raken. Een zeer suggestief en misleidend artikel, zo laat Marketupdate zien.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 30 oktober 2013

Hoe lang blijft zilver nog een slapende reus

De globale financiƫle toestand ziet er vandaag slechter uit dan in 2008, toen het systeem op enkele uren van een volledige shutdown stond. Rond die tijd waren edelmetalen het favoriete toevluchtsoord. De laatste twee jaar trappelen GOUD en zilver ter plaatste of hebben ze last van serieuze winstnemingen. Voor zilver zijn de fundamenten voor een hogere prijs overweldigend. Wanneer gaat deze reus eindelijk ontwaken?

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 30 oktober 2013

Hoe India's onverzadigbare GOUDhonger de economie in gevaar bracht

Gold in IndiaGOUD zit dermate ingebakken in het Indische DNA dat India enkele jaren geleden ruim een derde van de globale GOUDimport voor zijn rekening nam. Hoewel de overheid deze GOUDhonger in de voorbije jaren enigszins wist te temperen, blijft de situatie problematisch.

Trationeel is er in India een grote vraag is naar GOUD. Daar zijn verschillende redenen voor:

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 29 oktober 2013

3 redenen waarom de GOUDprijs zal gaan stijgen

De 3 redenen waarom de GOUDprijs zal gaan stijgen en nog snel ook, komen van de Amerikaanse Dailyreckoning.com (TDR), een site van notoire doemdenkers over de wereldeconomie maar die wel juist zaten met hun voorspelling in het jaar 2000.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$