EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3586 tot 3590 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Dirk Bezemer: Geld is niet een ding, het is vertrouwen

Marketupdate sprak met financieel en monetair econoom Dirk Bezemer over de oorzaak van de crisis waar we ons nog steeds in bevinden. Volgens Bezemer is ons geldsysteem een piramidespel geworden, maar moeten we de oplossing niet zoeken in GOUD.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

China heeft nu de derde grootste GOUDreserves ter wereld

China heeft laten weten dat het zijn GOUDreserves heeft verhoogd met 76 %. Hiermee wordt het de derde grootste GOUDbezitter ter wereld, achter de Verenigde Staten en Duitsland. Volgens een rapporteringsysteem op vrijwillige basis van het IMF heeft China in 2013 zo’n 622 ton GOUD toegevoegd aan zijn reserves aldus Scrap Monster.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

China stimuleert GOUDhandel in Chinese yuan

De Shanghai Gold Exchange wil in de eerste helft van dit jaar een nieuwe spotmarkt voor GOUD opzetten in de vrijhandelszone van Shanghai. Via deze markt kunnen handelaren makkelijker GOUD verhandelen in de Chinese valuta.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Wil de echte manipulator van de GOUDprijs nu opstaan?

De GOUDprijs wordt gemanipuleerd, daarvan zal velen overtuigd, Dat bewijzen, is vers twee. Feit is en blijft dat er geregeld flash crashes optreden op de GOUDmarkt: veel te vaak om dit louter aan handelaarsfouten te wijten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

GOUDprijs update 15 januari 2014

De GOUDprijs zakte vandaag met bijna 1% naar $1.240,90 per troy ounce, terwijl zilver bijna 2% lager staat op $20,27 per troy ounce. De prijzen van de edelmetalen staan onder druk door een positief bericht van de Wereldbank over de groei van de wereldeconomie. Ook speelde de sterkere dollar een rol.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs