EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3586 tot 3590 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 27 december 2013

Turkije verdubbelt GOUD import

Wie denkt dat de verkoop van GOUD zo goed als stilligt, is onjuist geïnformeerd. De prijsval bij GOUD heeft de grote spelers op de markt niet afgeschrikt, wel integendeel. Vooral de centrale banken stellen zich opnieuw actief op en kopen GOUD, soms zelfs in verrassende grote hoeveelheden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 december 2013

De Blessing Letter

In 1967 gaf Duitsland de garantie aan de VS om geen dollarreserves in te wisselen voor GOUD. Een diplomatiek besluit dat werd vastgelegd in de Blessing Letter. Maar zullen de Chinezen ook zo vergeeflijk zijn naar de VS? Lees de analyse van gastschrijver 24 karaat op Marketupdate.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 26 december 2013

JP Morgen ziet nooit geziene opportuniteit in GOUD- en zilvermijnen

Inflatie is momenteel nog ver te zoeken, maar door de immense geldcreatie van de centrale banken en de aantrekkende economie kan daar mogelijk volgend jaar al verandering in komen. Het huidige klimaat met lage inflatie is geen goede omgeving voor GOUD- en zilvermijnen, maar als inflatie zou aantrekken - kunnen de huidige koersen een gigantische opportuniteit blijken te zijn. Dit zijn de favorieten van JP Morgen voor 2014:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 december 2013

Is het wachten op een nieuwe revaluatie van GOUD?

In de afgelopen honderd jaar is er vier keer een nieuwe GOUDprijs vastgesteld voor de Amerikaanse dollar. Komt er weer een moment waarop de VS een nieuwe GOUDprijs zal afroepen, om de kredietwaardigheid van het dollarsysteem een boost te geven? Lees de analyse van 24 karaat op Marketupdate.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 december 2013

10.000 bitcoins voor 2 pizza’s

Bitcoins zijn het afgelopen jaar toch wel hét ultieme financiële instrument geweest om vermogensgroei te realiseren. Een ‘get rich fast‘ sprookje voor sommigen, terwijl anderen GOUD in handen hadden maar zich dit pas achteraf realiseerden.

Bitcoins zijn het afgelopen jaar toch wel hét ultieme financiële instrument geweest om vermogensgroei te realiseren. Een ‘get rich fast‘ sprookje voor sommigen, terwijl anderen GOUD in handen hadden maar zich dit pas achteraf realiseerden.

We lieten u eerder dit jaar kennis maken met de Noor Kristoffer Koch: de man die in 2009 voor een schamele $27 zijn hand wist te leggen op 5.000 bitcoins. En Koch had geluk, véél geluk. Hij vergat dat hij ze had, totdat de media zich volop op bitcoins stortte. Eindelijk eens iemand die een foutje maakt en daar niet duur voor moet boeten, maar daar juist een fortuin aan over hield. Niet iedereen is zo gelukkig…

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.
Vanaf heden ontvang je dagelijks de dagelijkse headlines.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs