Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 3586 tot 3590
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 24 oktober 2013

De depressie kan een nieuwe vorm van GOUDstandaard opdringen

We zitten momenteel in een depressie die in 2007 begon zegt Jim Rickards.

In 2008 was er paniek en de liquiditeitscrisis, maar in feite zitten we al in een depressie sinds 2007 en de centrale banken lopen nog steeds achter de feiten aan. De depressie zou morgen voorbij kunnen zijn, als er de juiste maatregelen genomen worden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 24 oktober 2013

Het laatste stukje van de puzzel valt op zijn plaats in de GOUDmarkt

2013 zal het jaar worden dat de vraag naar fysiek GOUD in China explodeerde en het jaar dat het fysieke GOUD uit de GOUD-ETF's verdween. Tot recent kon men alleen maar gissen dat er een verband was tussen beide, maar David Franklin van Sprott Asset Management heeft de nodige bewijzen verzameld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

Kans op een GOUD rally is levensgroot

GOUD krabbelt de laatste dagen op. De Fed houdt de geldpers op volle toeren en in India breekt weer het traditionele feestseizoen aan. Grote Amerikaanse zakenbanken draaien naar bullish op GOUD.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

GOUD verhuist van Westerse belegger naar spaarder in Azië

Beleggers hebben dit jaar al veel posities in GOUD van de hand gedaan. Geen fysiek GOUD, maar aandelen van zogeheten ETF's. Deze fondsen beheren GOUD als onderpand voor de aandelen. Maar waar is dat GOUD gebleven? De laatste cijfers wijzen er dat er dit jaar al honderden tussen GOUD uit de kluizen in Londen zijn weggehaald. Dat GOUD is via Zwitserland naar Hong Kong gegaan, waar de Chinezen gretig GOUD kopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

De man die eerder correct een GOUD rally voorspelde, voorspelt dit nu opnieuw …

John Hathaway van Tocqueville Asset Management L.P., is een van de meest gewaardeerde analisten van de GOUDmarkt. Hij voorspelde in het verleden al correct verschillende rally's van de GOUDprijs en hij zegt nu aan dat we opnieuw aan het begin staan van een nieuwe rally, al is de timing hiervan moeilijk in te schatten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$