Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3591 tot 3595
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

GOUD: Love Trade zal het winnen van de Fear Trade

Er zijn twee verschillende redenen waarom de mensen fysiek GOUD willen kopen. We hebben de westerlingen die zich willen indekken tegen onkunde en chaos door de westerse overheden en hun monetair beleid en er zijn de oosterlingen die GOUD kopen omdat dit binnen hun cultuur past, de Fear Trade tegen de Love Trade. Daar de Fear Trade van zijn pluimen verliest, staat de Love Trade klaar om het roer over te nemen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 2 december 2013

Perth Mint ziet verkoop GOUD en zilver in november dalen

De Perth Mint heeft in november minder fysiek GOUD en zilver verkocht dan in de maand oktober. Vooral GOUD vond minder gretig aftrek, want de verkoop viel 31% lager uit dan een maand eerder. De verkoop van zilver daalde met slechts 1,7%. Vergeleken met vorig jaar verkoopt het munthuis veel meer GOUD en zilver.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 2 december 2013

Zwarte markt voor GOUD floreert in India

Door hogere importheffingen en importquotas is GOUD steeds moeilijker te krijgen in India. Daardoor zijn de premies ook verder opgelopen en is het dus lucratiever geworden om GOUD te smokkelen. Het prijsverschil met gesmokkeld GOUD loopt in sommige gevallen op tot $200 per troy ounce. Juweliers vragen daarom om een halvering van de importheffing naar 5%.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 1 december 2013

GOUD en zilver report (Week 48)

De prijzen van GOUD en zilver stabiliseerden afgelopen week. Het laatste nieuws uit de GOUDmarkt: Beleggers verkopen nog steeds aandelen GLD, China importeerde in oktober nog meer GOUD, Indiërs stappen over op zilver en de Britse toezichthouder gaat een onderzoek instellen naar de dagelijkse fixing.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 1 december 2013


Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$