EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
40
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
26
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3591 tot 3595 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

GOUDmijnaandelen voor afbraakprijzen te koop

GOUDmijnaandelen zijn inmiddels op een niveau aanbeland dat de waardering gerust bespottelijk genoemd mag worden. Mis de boot daarom niet!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Britse ponden van 2014 zijn uitverkocht!

De nieuwe Britse Sovereign uit 2014, een 22 karaat GOUDen munt met een gewicht van 8 gram, is nu al uitverkocht. Het Britse munthuis heeft de grote vraag dit jaar onderschat en zal de productie opschroeven.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

TA Louise Yamana: “GOUD kan naar $ 1.000″

Hedge funds bouwen steeds meer long posities op voor de GOUDprijs (+ 19 % tot 34.000 contracten) en bouwen hun short posities af (- 4,6 % tot 72.000 contracten). Op korte termijn wordt de GOUDprijs naar verschillende richtingen geduwd en getrokken, maar Technical Research's analist Louise Yamada ziet de GOUDprijs nog 19 % dalen tot $ 1.000.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

De illusie van het opraken van GOUDvoorraden

Veel ‘experts’ in de GOUDmarkt beweren dat de ondergrondse GOUDreserves binnen afzienbare tijd op zullen raken, maar hun theorie is gebaseerd op halve waarheden. Lees op Marketupdate het hele verhaal.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Banken blijven het volk manipuleren ook in 2014

Manipulaties met Libor, Euribor, gesecuritiseerde hypotheek gedekte beleggingen, metaal goederenopslag, zilver en GOUD, en vrijwel alles van waarde, hebben hun vruchten afgeworpen. HSBC was winstgevend met bijna $ 700 miljard mede door het witwassen van geld voor terroristen en drugskartels. “De zes grootste banken in de Verenigde Staten – JP Morgan Chase, Bank of America, Citigroup, Wells Fargo, Goldman Sachs en Morgan Stanley – zijn gezamenlijk 37% groter geworden sinds de recessie in 2007 die zij zelf hebben veroorzaakt. Het Amerikaanse bankensysteem heeft $ 14.400 miljard aan totale activa. Deze zes grootste banken bezitten hiervan 67%.” De werkelijkheid is dat deze instellingen nauwelijks nog banken zijn.

Lees verder op stopdebankiers.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs