Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 3591 tot 3595
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

GOUD verhuist van Westerse belegger naar spaarder in Azië

Beleggers hebben dit jaar al veel posities in GOUD van de hand gedaan. Geen fysiek GOUD, maar aandelen van zogeheten ETF's. Deze fondsen beheren GOUD als onderpand voor de aandelen. Maar waar is dat GOUD gebleven? De laatste cijfers wijzen er dat er dit jaar al honderden tussen GOUD uit de kluizen in Londen zijn weggehaald. Dat GOUD is via Zwitserland naar Hong Kong gegaan, waar de Chinezen gretig GOUD kopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

De man die eerder correct een GOUD rally voorspelde, voorspelt dit nu opnieuw …

John Hathaway van Tocqueville Asset Management L.P., is een van de meest gewaardeerde analisten van de GOUDmarkt. Hij voorspelde in het verleden al correct verschillende rally's van de GOUDprijs en hij zegt nu aan dat we opnieuw aan het begin staan van een nieuwe rally, al is de timing hiervan moeilijk in te schatten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

Beleggers storten zich weer op GOUDmijnaandelen

Gisteren steeg de GOUDprijs een kleine 2 procent of $ 20 nadat de economische data uit de Verenigde Staten opnieuw teleurstelden. Beleggers geloven nu niet meer dat tapering voor direct zal zijn. Een verdere opvolging van QE 3 is slecht voor de dollar en daarmee goed voor de GOUDprijs. De GOUDmijnaandelen profiteerden het meeste, aldus

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

Zal GOUD het 2008 scenario herhalen?

Wie terugblikt, ziet dat er grote overeenkomsten zijn tussen GOUD nu en in 2008. Als de geschiedenis zich herhaalt, kunnen we u alleen maar adviseren om de riemen stevig vast te maken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Zitten we binnenkort zonder fysiek GOUD?

Het begint er steeds meer op te lijken dat centrale banken, in het bijzonder de Amerikaanse FED, lang niet zoveel GOUD in bezit hebben als officieel is opgegeven. Dat blijkt ook uit het verzoek van Duitsland in januari van dit jaar om 300 ton GOUD te repatriëren. Duitsland wilde het GOUD wel komen inspecteren maar daar zat de Federal Reserve eigenlijk niet op te wachten. Uiteindelijk ging de FED akkoord met het volgende: tegen 2020 zal Duitsland de GOUDvoorraden terugkrijgen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$