EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3596 tot 3600
Geplaatst op: donderdag 12 december 2013

GOUDmijnaandelen koop je best NU!!

Het risico om de wind van voor te krijgen voor deze artikels is enorm, maar GOUDmijnaandelen noteren nu eenmaal ENORM goedkoop. Waarom beleggers iets kopen dat duur is en negeren wat goedkoop is - blijft een raadsel. Wie tegendraads wil beleggen en daarmee tegen de massa in gaat, moet wel enig geduld aan de dag leggen - een onderwaardering wordt niet van de ene op de andere dag weggewerkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 12 december 2013

Noord-Korea verkoopt GOUD aan China?

Volgens persbureau Yonhap heeft Noord-Korea dit jaar veel GOUD verkocht aan China. Het communistische land zou in economische crisis verkeren en om die reden GOUD verkocht hebben. Volgens de Zuid-Koreaanse overheid heeft haar geisoleerde noorderbuur een GOUDvoorraad van ongeveer 2.000 ton.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 12 december 2013

Arabische oliesjeiks zetten petrodollars maar al te graag om in GOUD

Blijkbaar zijn we hier in het Westen de waarde van het GOUD compleet vergeten. GOUD wordt hier beschouwd als een speculatief investeringsinstrument, goed om een stevige winst op te leveren wanneer de GOUDprijs toevallig een stijgende trend vertoont. Investeren voor de lange termijn in GOUD is hier ‘not done’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 december 2013

GOUD prijs krijgt wederom een boost

Heeft u recent nog GOUD gekocht? Misschien hebben we hier een domme vraag gesteld, want het lijkt alsof niemand momenteel geïnteresseerd is om nog het edelmetaal te kopen. De GOUDprijs hangt uitgeteld ergens in de touwen en de scheidsrechters zijn volop aan het tellen tot 10. Maar het knock-out moment zal niet worden bereikt.

We weten allemaal dat bewegingen in de GOUDprijs bijzonder krachtig zijn. Dat was in het verleden zo en dat zal in de toekomst ongetwijfeld zo blijven. Op 28 juni bereikte de GOUDprijs een dieptepunt van de afgelopen 34 maanden. Op dat moment kostte een troy ounce nog $1.180.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 december 2013

GOUD eind 2013 op $1.350

GOUD ligt er de afgelopen dagen, eigenlijk sinds vrijdag, tamelijk sterk bij. Volgens één aandelenstrateeg ligt een slotkoers per jaareinde van $1.350 voor de hand. Dat zou toch nog een aardige opsteker zijn voor de GOUD bulls.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs