Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 361 tot 365
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 7 december 2016

De top-5 geld gewoontes die jongeren rijk maken

Geld is zoals de zon, het is er (meestal) in overvloed en voor iedereen. De GOUDen jaren liggen echter achter ons. Jongeren hebben het steeds moeilijker om door te dringen tot grote rijkdom. Maar dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is. Wat wel opvalt, is dat diegene die slagen dikwijls dezelfde gewoontes hebben.

Rijke jongeren hebben de gewoonte om hun geld goed te beheren. Hier kunnen we nog iets van leren. Zelfs wanneer je niet over tienduizenden euro’s beschikt, kunnen de gewoontes van rijke jongeren ook jou helpen om uiteindelijk de zon voor jouw financiën te laten schijnen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 6 december 2016

Ongezien: €1,75 BILJOEN kan nu in GOUD belegd worden!

In juli schreven we al dat de regels voor islamitisch bankieren wel eens aangepast konden worden in het voordeel van GOUD. Nu is het eindelijk zo ver!

Ook al staat de koran en hadith vol verwijzingen naar GOUD en zilver, tot nu toe was er geen duidelijkheid of moslims ook in GOUD mochten beleggen.

De AAOIFi, het orgaan dat controleert of islamitische banken de sharia volgen, heeft nu duidelijke regels opgesteld.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 6 december 2016

GOUDprijs naar $1300 in 2017

Volgens een van de grootste banken in Duitsland zal GOUD komend jaar naar de $1300 per oz stijgen. Zilver zal het volgens de analisten veel....

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 6 december 2016

Islamitisch investeerder mag voortaan ook met GOUD werken

Islamitische financiële experts hebben een aantal nieuwe regels voor GOUDtransacties ontwikkeld. Daardoor zouden islamitische instellingen gemakkelijker investeringen met edele metalen moeten kunnen opzetten.

Opgemerkt wordt wel dat GOUDtransacties steeds volledig moeten worden gedekt door beschikbare fysieke voorraden, terwijl de operatie nog dezelfde dag moet worden afgerond. Door de maatregelen moet ook bij de transacties in edele metalen het islamitische onderscheid tussen reële economische activiteit en speculatie kunnen worden gemaakt.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 6 december 2016

Nieuwe Sharia standaard voor beleggen in GOUD

Met ingang van deze week moet beleggen in GOUD voor de Islamitische wereld toegankelijker worden, zo schrijft de World Gold Council. Zij ontwikkelden in samenwerking met de Accounting and Auditing Organisation for Islamic Financial Institutions (AAOIFI) een nieuwe Sharia standaard voor GOUDbeleggingen. Daarmee kan een nieuwe doelgroep bereikt worden die alleen conform de Islamitische wet in GOUD willen beleggen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$