Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 3601 tot 3605
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

Schiff: ‘GOUD kan nu kaarsrecht omhoog’

Peter Schiff, CEO van EuroPacific Capital, was opnieuw te gast op CNBC om zijn mening over de financiële markten, met name de recente beweging van de GOUDprijs. Volgens Schiff begrijpen de meeste handelaars GOUD gewoonweg niet, zelfs aan de World Gold Council wordt tegenwoordig getwijfeld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

Er komt een gefabriceerde GOUD-crash nog voor het einde van dit jaar

Gary Savage uitgever van Smart Money Tracker voorziet een nieuwe gefabriceerde GOUD-crash binnen de 30 à 40 dagen, zo eentje als we gezien hebben in april en eind juni. Deze nieuwe gefabriceerde GOUD-crash kan de GOUDprijs nog eens $ 200 lager duwen richting $ 1.000 aldus Bull Market Thinking.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

World Gold Council ziet vraag naar GOUD met 21% dalen

De vraag naar fysiek GOUD was in het derde kwartaal 21% lager dan in het tweede kwartaal, zo schrijft de World Gold Council in haar laatste rapport. Vooral ETF's liquideerden veel GOUD, omdat beleggers minder belangstelling hebben voor dit soort GOUDbeleggingen. De vraag naar GOUDen munten en GOUDbaren blijft echter sterk, net als de aankopen van GOUD door centrale banken.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

Peter Schiff: Bitcoin is de nieuwe tulpenmanie

Bitcoin is niet het nieuwe GOUD of het nieuwe geld, maar de nieuwe tulpenmanie. Dat zei Peter Schiff deze week op CNBC. "Bitcoins worden voornamelijk gekocht met als doel er geld aan te verdienen. De prijs kan nog veel verder stijgen, maar uiteindelijk zal die toch imploderen. Veel mensen zullen geld verliezen en een klein groepje zal er veel geld aan verdienen", aldus Schiff.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

Analyse: Waarom de GOUDprijs verder zal dalen

De GOUDprijs is dit jaar al met 20% gezakt, maar die prijs kan nog verder omlaag. De GOUDprijs is namelijk gebaseerd op claims op GOUD en die claims zijn nu al ernstig overgewaardeerd. Tegenover iedere ounce GOUD van de COMEX staan 61 claims op GOUD. Toch hebben ze op de markt dezelfde prijs. Hoe lang is dat vol te houden?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$