Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 3606 tot 3610
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

Grootste Chinese GOUDkluis opent haar deuren

De Chinese vraag naar GOUD neemt indrukwekkende proporties aan. Afgelopen maand opende de grootste Chinese GOUDdepot haar deuren in Shanghai.

De beheerder van dienst is Malca-Amit Global, een firma uit Hong Kong die haar sporen heeft verdiend in dit segment. De nieuwe GOUDkluis kan maar liefst 2000 ton GOUD herbergen voor haar klanten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

China heeft in het geheim 300 ton GOUD gekocht

In 2012 kochten de centrale banken wereldwijd gezamenlijk nog 535 ton GOUD. In 2013 zal de hoeveelheid vermoedelijk lager uitkomen, maar het zal toch het 5e jaar op rij zijn dat de centrale banken netto kopers zijn van GOUD. En dit zijn de cijfers exclusief China aangezien de Chinese centrale bank geen cijfers vrijgeeft over zijn GOUDvoorraad.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Waarde Bitcoin kan stijgen naar $ 37.815 per BTC

De prijs voor Bitcoin zit weer stevig in de lift. Opvallend is dat Bitcoin vaak stijgt in tijden dat GOUD en zilver dalen en omgekeerd. Dit maakt Bitcoin een zeer goede diversificatie voor diegene die zijn geld buiten het fiat muntsysteem wil houden, zo staat ook in het Bitcoin rapport van Tuur Demeester.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Shanghai heeft een nieuwe GOUDkluis voor 2.000 ton GOUD

De Chinezen verzamelen steeds meer GOUD en moeten dat natuurlijk ergens veilig bewaren. Een nieuwe GOUDkluis in de vrijhandelszone van Shanghai biedt plaats aan 2.000 ton GOUD, ruim drie keer de totale Nederlandse GOUDvoorraad!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

GOUD deelt niet mee in de feestvreugde

Goed nieuws, is slechts nieuws. Althans dat gold voor het sterk meevallende banenrapport in de VS en in het verlengde daarvan een GOUDprijs die wederom stevig onder druk stond.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$