Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 3611 tot 3615
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

Het bloedbad in GOUD en zilver

Op beurs.com publiceren we zo veel mogelijk de twee kanten van de medaille, zeker als het over GOUD en zilver gaat. Beide edelmetalen laten geregeld een glimp van hoop zien, maar tot nu toe volgde er steeds een teleurstelling - nu ook weer. Na een korte short covering bounce eind november is de maand december weer in mineur begonnen, met de GOUD- en zilvermijnen op kop.

Een sterkere dollar door hogere rentevoeten heeft ertoe geleid dat grondstoffen werden verkocht, met GOUD en zilver op kop. Deze gingen door enkele technische steunniveaus waardoor extra verkopen in gang werden gezet. Zo ook bij de mijnen waarbij de HUI door de psychologisch belangrijke grens van 200 punten zakte.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

Van voortwoekerende financiële Ponzi naar vrijGOUD

Het systeem van schuld gedreven politieke economie kan niet meer duurzaam functioneren zonder toenemende schuldcreatie. De economie - die draait op fiat currency en toenemende onproductieve schuld - wordt steeds waardelozer. Het economisch systeem zit fout en gaat daarom in faling. Lees het ingezonden stuk over vrijGOUD op Marketupdate.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

Waarom blijft China GOUD kopen?

De hele wereld lijkt op dit moment niets van GOUD te moeten hebben, zo blijkt uit de hele actuele ontwikkeling van de GOUDkoers en de grote verliezen die in 2013 reeds zijn geleden. Maar toch blijft China volop fysiek GOUD aankopen. Nu is de grote vraag: Wat ziet het land wat wij niet zien?

Bron: beursplein6.nl
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

UBS verlaagt koersdoel voor GOUD naar $1,200

UBS is nog een beetje negatiever geworden op GOUD en zilver. De Zwitserse bank heeft het koersdoel voor GOUD verlaagd naar $1,200 per ounce, terwijl de bank eerder nog uitging van een koersdoel rond de $1,325.

Volgens de bank kan de GOUDprijs verder dalen, omdat de verkoopdruk blijft aanhouden en er daarnaast weinig positieve katalysatoren zijn om de GOUDprijs te stuwen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

Komt er een GOUD gedekte digitale munt?

Het is of het was slechts een kwestie van tijd vooraleer het succes van Bitcoin overgedaan zal worden door een digitale munt die gedekt is door fysiek GOUD, zilver of een andere "store of value". Die dag lijkt stilaan aangebroken...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$