Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3616 tot 3620
Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Nieuw onderzoek: rommelden banken ook met de GOUDprijs?

De Duitse toezichthouder op de financiƫle markten, Bafin, onderzoekt hoe individuele banken participeren in het vaststellen van GOUD- en zilverprijzen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

China importeerde in oktober 131,19 ton GOUD uit Hong Kong

China heeft in de maand oktober 131,19 ton GOUD geïmporteerd via Hong Kong, het belangrijkste importkanaal voor de Chinese GOUDmarkt. Al zes maanden op rij importeerde China netto meer dan 100 ton GOUD per maand. De bruto import verdubbelde in de eerste tien maanden van dit jaar ten opzichte van vorig jaar. De dalende GOUDprijs doet de Chinezen niets...

Bron: hol.es
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Schuldencrisis: Men kweekt een land vol kale kippen.

Vijf jaar na het uitbreken van de kredietcrisis kunnen we nu een bepaalde richting constateren die wijst naar de eindfase. Vijf jaar lang was het een grote brei van voorspellingen, maatregelen, noodfondsen, de ene QE na de ander, crashes en minicrashes op aandelen, GOUD en zilver crashes, obligatie crashes, failliete banken en landen, en ga zo maar door, kwamen om beurten aan bod. Kilometers teksten van informatie en desinformatie werden er mee volgeschreven. De massamedia en politiek deden hun uiterste best het echte probleem onder de mat de houden en deden daar nog een zee aan desinformatie over heen. Ziet u door de bomen het bos nog? Ik kan alleen maar zeggen, let op voor desinformatie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

9 factoren die een stijgende GOUDprijs in de weg staan

GOUD stevent af op zijn slechtste jaar sinds 1981. Contrair ingestelde beleggers zijn nu direct alert. Waarom stijgt GOUD niet meer en welke factoren staan een verdere opmars in de weg?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013


Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$