Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3616 tot 3620
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 22 november 2013

Hoe heeft de GOUDmarkt de piek van 2011 kunnen missen?

Eric Sprott van Sprott Asset Management LP is een van de grootste voorstanders van GOUD en zilver. Sinds het begin van deze eeuw heeft Sprott dan ook ontzettend veel geld verdiend met GOUD, zilver, GOUD- en zilvermijnen te kopen. De laatste 2 jaar heeft dit echter niet gebracht wat ervan verwacht werd. Hoe komt het dat de meeste de piek en de daling van de GOUDprijs niet zagen aankomen?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 november 2013

Dit is hoe wanhopig men is naar GOUD in India

De Indiase beperkingen op de import van GOUD missen hun effect niet. Officiële import van GOUD in India daalde de laatste maanden. Het zorgde er echter ook voor dat de zwarte GOUDmarkt floreert en dat de Indiase bevolking steeds creatiever wordt om GOUD het land in te smokkelen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

Chinezen kopen nog meer GOUD dan we dachten

De Chinezen kopen veel meer GOUD dan eerder werd aangenomen. Naast import via Hong Kong voert China ook steeds meer GOUD rechtstreeks het land in via Shanghai. De werkelijke import van GOUD ligt mogelijk één vijfde hoger dan eerder werd aangenomen. Zwitserse smelterijen als Metalor en Hereaus draaien overuren om grote LBMA GOUDstaven om te smelten naar kilo baren voor de Chinese markt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

Ziet het westen zijn GOUD nog ooit terug?

Vorige eeuw was Zwitserland de meest populaire plaats ter wereld om welvaart te stockeren. Nu dient Zwitserland steeds meer als doorvoerland voor GOUD, naar Azië met Singapore, Hong Kong en Shanghai in het bijzonder. GOUD en zilver vloeien in groten getale naar deze landen en eindigt er in de meest moderne kluizen ter wereld - aldus Sprott Group...

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

Jim Rogers: Zorg dat je wat GOUD hebt

Volgens Jim Rogers is het verstandig om wat fysiek GOUD te kopen als verzekering tegen een valutacrisis. Rogers denkt dat men er verstandig aan doet om wat spreiding toe te voegen aan een portefeuille van papieren bezittingen. Fysiek GOUD leent zich daar goed voor, aangezien het al talloze valutacrises doorstaan heeft.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$