Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 3626 tot 3630
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Deze uitstekende analyse voorspelt het einde van de stierenmarkt,… in GOUD

Technische analyse kan soms akelig waar zijn. Hoe we ook hameren op de sterke fundamenten van de GOUDmarkt, deze technische analyse van de GOUDmarkt haalt heel de stierenmarkt onderuit en voorspelt niets anders dan een dalende GOUDprijs; op korte termijn - op middellange termijn en vermoedelijk ook op lange termijn, aldus Gold Silver Worlds

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Kunnen de GOUDmijnen de lagere GOUDprijs nog wel verdragen?

De daling van de GOUDprijs zet de mijnbouwsector verder onder druk. Hun winstmarge komt steeds meer onder druk te staan, omdat de productiekosten blijven stijgen en steeds dichter bij de GOUDprijs komen. Hoe hoog zijn de kosten voor giganten als Barrick Gold, Goldcorp en Newmont Mining?

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Bitcoin is booming, maar kent u Litecoin al?

Ingezonden artikel van Tuur Demeester van DeBitcoin | We krijgen vaak de vraag of Litecoin, het jongere en eigenzinnige broertje van Bitcoin, nu een toekomst heeft of niet. Ik ben op dit punt best optimistisch over Litecoin, maar niet omdat het zogezegd onmogelijk is om er gespecialiseerde mining chips voor te bouwen (ASICs). Ik stel al een tijd dat dat zoiets perfect mogelijk is, en nu gebeurt het ook echt. Dus het minen van Litecoin zal in de toekomst dezelfde richting uitgaan als dat van Bitcoin. (Met die ‘centralisatie’ is volgens mij overigens niets mis, ik noem het liever ‘specialisatie’, net zoals we in de GOUDsector ook zagen hoe mensen eerst elk voor zich in de rivieren naar GOUD gingen zeven, tot de winstmarges daalden en er gespecialiseerde GOUDmijnen ontstonden die de job efficiënter aanpakten.)

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 25 november 2013

Een interessante kijk op de psyche van de beleggers

Google digitaliseerde meer dan een miljoen boeken die terug gaan tot 1500. In heel die digitale database kan je zoeken op bepaalde trefwoorden. Zo ontdekte Sovereign Man dat het woord "GOUD" piekte in de Amerikaanse litteratuur in 1933 - het jaar dat het privaat bezit van GOUD werd verboden.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 25 november 2013

Hoe GOUD langzaam van het toneel verdween

Simon Black van het blog Sovereignman kreeg het briljante idee om het woord ‘GOUD’ door de zoekmachine Ngram van Google te halen. Deze zoekmachine kan razendsnel door meer dan een miljoen gedigitaliseerde boeken speuren naar trefwoorden. Wie GOUD intypt krijgt een wonderlijke grafiek te zien!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$