Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 3631 tot 3635
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

Chinese media roept op tot een Nieuwe Wereldorde…zonder de VS! (deel 1)

Het kleine deel van de westerse intelligentsia dat echt weet hoe de zaken er voor staan op het gebied van internationale politiek verwacht dat China’s GOUDhonger (grootste producent ter wereld en dit jaar ook grootste consument) uiteindelijk zal resulteren in een yuan/renminbi die door GOUD gedekt zal zijn.  En aldus de USD gaan vervangen als wereldreservemunt.  Nou, laat dit nu precies bevestigd worden door een journalist van het prominente Chinese Xinhua News Agency, “an important information organ of the central government”!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

China importeerde meer dan 2.000 ton GOUD de laatste 2 jaar

In september 2011 onthulde Wikileaks dat China van de Yuan een GOUDgedekte munt wil maken. Sinds eind 2011 zit de GOUDprijs serieus in het slop (toeval?). De theorie gaat dan ook steeds meer op dat China achter de papieren GOUDmanipulatie zit om de GOUDprijs zo laag mogelijk te houden om zoveel mogelijk GOUD goedkoop in te slaan. En China slaagt er in om massa’s fysiek GOUD naar zijn land te krijgen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 13 oktober 2013

GOUD handelaren spelen met vuur

GOUD kende alweer een slechte week. Moeten beleggers maar leven met een berenmarkt? Of houdt de verkoopdruk op de GOUDprijs eerdaags op? Wij denken het laatste en hier is waarom.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 13 oktober 2013

GOUD en zilver report (Week 41)

De GOUDprijs zakte afgelopen week met 2,84%, terwijl zilver 1,69% goedkoper werd. De prijzen zijn in euro's bijna terug op het dieptepunt van eind juni. Lees meer over de laatste ontwikkelingen in de GOUDmarkt op Marketupdate.nlLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$