Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 3631 tot 3635
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 november 2013

Hoe lang kan de fraude bij GLD nog duren?

De laatste 10 maanden is er een immense hoeveelheid fysiek GOUD onttrokken van 's werelds grootste GOUD-ETF GLD. De GOUDreserves daalden met 35 procent of 479 ton GOUD.

Volgens The News Doctors is GLD dan ook in het verleden ontworpen om te doen wat het nu doet: de wereld voorzien van fysiek GOUD op het moment dat de centrale banken zonder zitten.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 5 november 2013

Na de ‘valutaoorlog’ komt ‘de dood van het geld’

De wereld komt steeds dichterbij het endgame, zegt James Rickards, die na de bestseller ‘Currency Wars’ een nieuw boek schreef dat begin 2014 uitkomt, genaamd: “The Death Of Money. The Crony Collapse of the International Monetary System”.

Rickards is een Amerikaanse advocaat, econoom, schrijver en investeringsbankier met 35 jaar ervaring in Wall Street. Hij waarschuwde indertijd zijn cliënten voor de financiële crisis, de val van de dollar en een sterke stijging van de GOUDkoers.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 november 2013

John Embry “Het wordt steeds duidelijker dat centrale banken geen GOUD meer hebben”

John Embry is verheugd met het nieuws dat de Finse centrale bank heeft toegegeven dat ze het grootste deel van hun GOUDreserves hebben opgeslagen in het buitenland terwijl ze de helft van hun GOUDreserves uitgeleased hebben. Dit doet vermoeden dat GOUD in buitenlandse kluizen, bijvoorbeeld Londen, meermaals uitgeleased kan zijn waardoor de GOUDmarkt groter lijkt dan ze in werkelijkheid is, aldus

Volgens John Embry hebben de centrale banken op deze manier ervoor kunnen zorgen dat de werkelijke waarde van GOUD niet aan de oppervlakte is gekomen. Dit kan blijven doorgaan totdat de markt voor fysiek GOUD volledig opdroogt, daarna zal de GOUDprijs de hoogte in schieten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 november 2013

De zilveren stier is nog lang niet dood

Volgens Eric Sprott was het afgelopen decennium weggelegd voor GOUD en zal zilver in het tweede decennium van de 21 twintigste eeuw schitteren. De zilverprijs ligt echter al meer dan twee jaar op zijn gat en staat meer dan 50 procent lager dan zijn hoogste koers van 2011. GOUDportal vond de tijd om eens te kijken of zilver nog potentieel heeft om dé belegging van het tweede decennium te worden.

Waar op gelet moet worden zijn echter de zilverbeleggers. Zitten die nog in de markt? We zetten enkele ontwikkelingen op een rij:

Bron: beursplein6.nl
Geplaatst: maandag 4 november 2013

GOUD naar 50.000 dollar per ounce

We zijn op weg naar de vernietiging van ons geld, zegt Jim Sinclair in een interview met Greg Hunter van USA WatchDog. We zien de ontwikkeling waarbij de Verenigde Staten transformeert van de meest machtige staat ter wereld naar een of andere bananenrepubliek.

Jim Sinclair staat bij GOUDbeleggers bekend om zijn ongezouten mening. En ook afgelopen week liet de GOUDbelegger weer van zich horen: de Amerikaanse dollar zal totaal vernietigd worden als hyperinflatie optreedt. Voorlopig is er overigens nog geen sprake van hyperinflatie, en neigen we zelfs richting deflatie.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$