Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3631 tot 3635
Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: maandag 18 november 2013

GOUD door de geschiedenis heen

Door de eeuwen heen is GOUD altijd van grote waarde geweest. Waarschijnlijk gaan de eerste bewerkingen van GOUD zo’n 5 millennia terug. De wereld kende toen een centralisatie tussen de rivieren de Tigris en de Eufraat in Irak. De grond was zeer vruchtbaar en dus geschikt voor landbouw en vee. Het Sumerische Rijk kende daar op zijn hoogtepunt zo’n 80.000 inwoners. De oudste opgravingen van bewerkt GOUD komen uit deze streek.

[...]

Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: maandag 18 november 2013

Vooruitziend China koopt en bouwt GOUDkluizen

Een reusachtige kluis, waar maar liefst 2000 ton GOUD in bewaard kan worden is in Shanghai geïnstalleerd. Gekocht op de groei, zoals mijn moeder vroeger altijd zei, wanneer ze een trui voor me kocht die nog wat te groot was. Waarschijnlijk zal deze kluis wel weer vlug gevuld raken, want er is afgelopen tijd veel GOUD gekocht, het zal voor heel het jaar 2013 rond de 1000 ton uitkomen, aldus de World Gold Council.  Dat zou dan een stijging van 29% zijn in vergelijking met vorig jaar. China zal hierdoor India voorbij streven als grootste koper van GOUD ter wereld.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 18 november 2013

GOUD lokt weer professionele beleggers

Het sentiment op de GOUDmarkt lijkt voorzichtig te kantelen. Hoewel er nog geen reden is de vlag uit te steken, ruiken contrair ingestelde professionele beleggers hun kans.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 17 november 2013

GOUD en zilver report (Week 46)

Afgelopen week ging vooral de zilverprijs verder onderuit, terwijl GOUD een kleine daling liet zien. Geruchten over tapering, de afbouw van het stimuleringsprogramma van de Federal Reserve, drukten de prijzen van GOUD en zilver omlaag. Het laatste nieuws uit de GOUDmarkt en de zilvermarkt leest u iedere zondag op Marketupdate.

Bron: parool.nl
Geplaatst: zondag 17 november 2013

Portugal lokt huizenkopers met 'GOUDen visum'

Met behulp van het lokkertje wist Portugal tot nu toe 200 miljoen euro aan huizentransacties te realiseren. Naar verwachting loopt dat op tot 300 miljoen over heel 2013. Volgens vastgoedadviseur Cushman&Wakefield is er in 2012 in de hele Portugese vastgoedsector 250 miljoen euro geïnvesteerd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$