EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3636 tot 3640 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 11 december 2013

Chinese vraag naar GOUD met 30 procent gestegen

GOUD wordt gedumpt door Westerse beleggers en opgepikt door landen als China, India en Turkije. De jongste cijfers van de World Gold Council laten weinig te raden over.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

Denkt u dat de GOUDprijs nog verder kan dalen als u dit leest?

Het sentiment op de GOUDmarkt is bedroevend, technisch zien de grafieken voor GOUD er verschrikkelijk uit en heel de financiële wereld verteld de ene na de andere onwaarheid over GOUD. Daarom dat GOUD terug gaat stijgen, zegt Turd Ferguson. Om nu in GOUD te stappen heb je moed en overtuiging nodig.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

Marc Faber doet enkele gepeperde uitspraken II

Marc Faber ging in een interview gisteren aardig los en kwam met enkele opmerkelijke, stevige uitspraken. Meer dan interessant genoeg voor beleggers om mee te krijgen. En daarom vandaag dan ook zelfs twee items aan Faber besteed.

Faber liet zich in deel I vooral uit over de geopolitieke spanningen in Azië, de dollar en de euro, GOUD en de Emerging Markets. In deel II komen de rijken ter aarde ter sprake, het geld printen van de centrale banken, (wederom) GOUD, mogelijk nare verrassingen in 2014 en zeepbellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

Wil Australië haar GOUDvoorraad ook terug?

In Australië is een petitie gestart om de GOUDvoorraad terug te halen naar eigen land. De tweede grootste GOUDproducent ter wereld heeft een voorraad van 80 ton, die vrijwel volledig in Londen opgeslagen ligt. Volgens de initiatiefnemer is de GOUDvoorraad een belangrijke reserve in crisistijd, een reserve die je liever op eigen bodem hebt.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

Duitsland is verantwoordelijk voor de daling van de GOUDprijs

De zwakte van de papieren GOUDprijs, werkt paradoxaal genoeg de vraag naar fysiek GOUD in de hand zegt Tocqueville fund manager John Hathaway. “

De zwakte van de papieren GOUDprijs, werkt paradoxaal genoeg de vraag naar fysiek GOUD in de hand zegt Tocqueville fund manager John Hathaway. “

The paper tail is wagging the physical dog in the gold market,”. De vraag naar GOUD buiten de Verenigde Staten en vooral de vraag van Duitsland heeft de fysieke bodem van onder de GOUDmarkt getrokken.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.
Vanaf heden ontvang je dagelijks de dagelijkse headlines.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs