Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 3636 tot 3640
Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: maandag 4 november 2013

GOUD : aan de vooravond van Zero Hour?

De Amerikaanse financieel-economische schrijver, uitgever en filmmaker Addison Wiggin heeft de term Zero Hour uitgevonden; het is het moment waarop een van de grote handelsplatformen voor GOUD…geen GOUD meer zal hebben om aan de verplichtingen te voldoen.  Het zal ook het moment zijn dat de prijs van fysiek GOUD zich zal losmaken van het “papieren” GOUD.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 4 november 2013

2 belangrijke grafieken over GOUD en zilver

Toen de prijs voor GOUD en zilver de grond werd ingeboord in april, steeg de verkoop van de Amerikaanse Gold & Silver Eagles sterk. Sindsdien zat de verkoop in een dalende trend waarbij de verkoop in augustus en september enorm laag was. Maar in oktober was de appetijt naar deze munten weer helemaal terug, aldus SRSrocco Report.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 3 november 2013

Helft Finse GOUDvoorraad is uitgeleend

De Finse centrale bank maakte vrij recent kenbaar dat ze een groot gedeelte van haar GOUDvoorraad heeft uitgeleend. De Finse GOUDreserve ligt niet alleen voor 95% in het buitenland, ook is nog eens bijna de helft daarvan uitgeleend aan derden. En zo groeit het aantal claims op dezelfde stapel GOUD...

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 1 november 2013

China heeft in september 116,3 ton GOUD geïmporteerd

China heeft in de maand september opnieuw veel GOUD gekocht. Via Hong Kong importeerde het land in totaal 116,3 ton GOUD, bijna 67% meer dan in dezelfde maand van vorig jaar. In de eerste negen maanden van dit jaar importeerden de Chinezen 1.114,9 ton GOUD, bijna een verdubbeling ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar. Aziaten trekken zich weinig aan van de lagere GOUDprijs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 1 november 2013

GOUD: stilte voor de storm

Het is relatief rustig op de GOUDmarkt. Zowel de stieren als de beren houden zich opvallend stil. Daar kan wel eens snel verandering in komen.

Beleven we de stilte voor de storm op de GOUDmarkt? De afgelopen dagen viel er merkwaardig weinig te melden over de gebeurtenissen op de GOUDmarkt. De GOUDprijs blijft gevangen in een relatief kleine trading range.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$