Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 3641 tot 3645
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 4 november 2013

2 belangrijke grafieken over GOUD en zilver

Toen de prijs voor GOUD en zilver de grond werd ingeboord in april, steeg de verkoop van de Amerikaanse Gold & Silver Eagles sterk. Sindsdien zat de verkoop in een dalende trend waarbij de verkoop in augustus en september enorm laag was. Maar in oktober was de appetijt naar deze munten weer helemaal terug, aldus SRSrocco Report.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 3 november 2013

Helft Finse GOUDvoorraad is uitgeleend

De Finse centrale bank maakte vrij recent kenbaar dat ze een groot gedeelte van haar GOUDvoorraad heeft uitgeleend. De Finse GOUDreserve ligt niet alleen voor 95% in het buitenland, ook is nog eens bijna de helft daarvan uitgeleend aan derden. En zo groeit het aantal claims op dezelfde stapel GOUD...

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 1 november 2013

China heeft in september 116,3 ton GOUD geïmporteerd

China heeft in de maand september opnieuw veel GOUD gekocht. Via Hong Kong importeerde het land in totaal 116,3 ton GOUD, bijna 67% meer dan in dezelfde maand van vorig jaar. In de eerste negen maanden van dit jaar importeerden de Chinezen 1.114,9 ton GOUD, bijna een verdubbeling ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar. Aziaten trekken zich weinig aan van de lagere GOUDprijs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 1 november 2013

GOUD: stilte voor de storm

Het is relatief rustig op de GOUDmarkt. Zowel de stieren als de beren houden zich opvallend stil. Daar kan wel eens snel verandering in komen.

Beleven we de stilte voor de storm op de GOUDmarkt? De afgelopen dagen viel er merkwaardig weinig te melden over de gebeurtenissen op de GOUDmarkt. De GOUDprijs blijft gevangen in een relatief kleine trading range.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 1 november 2013

Jim Sinclair: GOUD gaat naar $50.000

We zijn op weg naar de vernietiging van ons geld, zegt Jim Sinclair in een interview met Greg Hunter van USA WatchDog. We zien de ontwikkeling waarbij de Verenigde Staten transformeert van de meest machtige staat ter wereld naar een of andere bananenrepubliek.

Volgens Jim Sinclair zal de Amerikaanse dollar totaal vernietigd worden als hyperinflatie optreedt. Een van de aanstokers zou kunnen zijn wanneer Saoedi-Arabië de dollar laat vallen. Als de Saoedies hun olie niet meer verkopen in dollars, zal de koopkracht van de dollar zienderogen dalen en betalen ze in de Verenigde Staten vier tot vier keer zoveel voor hun brandstoffen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$