EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
48
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
34
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3641 tot 3645
Geplaatst op: dinsdag 3 december 2013

Van voortwoekerende financiële Ponzi naar vrijGOUD

Het systeem van schuld gedreven politieke economie kan niet meer duurzaam functioneren zonder toenemende schuldcreatie. De economie - die draait op fiat currency en toenemende onproductieve schuld - wordt steeds waardelozer. Het economisch systeem zit fout en gaat daarom in faling. Lees het ingezonden stuk over vrijGOUD op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 december 2013

Waarom blijft China GOUD kopen?

De hele wereld lijkt op dit moment niets van GOUD te moeten hebben, zo blijkt uit de hele actuele ontwikkeling van de GOUDkoers en de grote verliezen die in 2013 reeds zijn geleden. Maar toch blijft China volop fysiek GOUD aankopen. Nu is de grote vraag: Wat ziet het land wat wij niet zien?

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 december 2013

UBS verlaagt koersdoel voor GOUD naar $1,200

UBS is nog een beetje negatiever geworden op GOUD en zilver. De Zwitserse bank heeft het koersdoel voor GOUD verlaagd naar $1,200 per ounce, terwijl de bank eerder nog uitging van een koersdoel rond de $1,325.

UBS is nog een beetje negatiever geworden op GOUD en zilver. De Zwitserse bank heeft het koersdoel voor GOUD verlaagd naar $1,200 per ounce, terwijl de bank eerder nog uitging van een koersdoel rond de $1,325.

Volgens de bank kan de GOUDprijs verder dalen, omdat de verkoopdruk blijft aanhouden en er daarnaast weinig positieve katalysatoren zijn om de GOUDprijs te stuwen.

Lees verder op beursplein6.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 december 2013

Komt er een GOUD gedekte digitale munt?

Het is of het was slechts een kwestie van tijd vooraleer het succes van Bitcoin overgedaan zal worden door een digitale munt die gedekt is door fysiek GOUD, zilver of een andere "store of value". Die dag lijkt stilaan aangebroken...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 3 december 2013

Record aan Bitcointransacties bij betaalsysteem BitPay

BitPay, ‘s werelds meest gebruikte betaalsysteem voor virtuele munteenheden, maakte vandaag bekend dat ze afgelopen maand meer dan 55.000 transacties hebben verzorgd. Dit betekend een groei van 165% ten opzichte van de maand oktober. Een groot aantal van de transacties werd uitgevoerd voor KnCMiner (leverancier van asic miners), Gyft (populaire leverancier van cadeaukaarten in Amerika) en Amagi Metals (verkoper van GOUD en zilver). BitPay heeft naast vestigingen in Amerika, Canada en Engeland, ook een vestiging in Amsterdam. In Nederland maakt onder andere Thuisbezorgd gebruik van het systeem van BitPay om bitcoins als betaalmiddel te accepteren.

Lees verder op bitcoinweb.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs