Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 3641 tot 3645
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

Peter Schiff: Bitcoin is de nieuwe tulpenmanie

Bitcoin is niet het nieuwe GOUD of het nieuwe geld, maar de nieuwe tulpenmanie. Dat zei Peter Schiff deze week op CNBC. "Bitcoins worden voornamelijk gekocht met als doel er geld aan te verdienen. De prijs kan nog veel verder stijgen, maar uiteindelijk zal die toch imploderen. Veel mensen zullen geld verliezen en een klein groepje zal er veel geld aan verdienen", aldus Schiff.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

Analyse: Waarom de GOUDprijs verder zal dalen

De GOUDprijs is dit jaar al met 20% gezakt, maar die prijs kan nog verder omlaag. De GOUDprijs is namelijk gebaseerd op claims op GOUD en die claims zijn nu al ernstig overgewaardeerd. Tegenover iedere ounce GOUD van de COMEX staan 61 claims op GOUD. Toch hebben ze op de markt dezelfde prijs. Hoe lang is dat vol te houden?

Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

Wat is GOUD nu precies?

Het scheikundig element GOUD vinden we in het periodiek systeem terug onder Au (van het Latijnse Aurum, wat GOUD betekend), Atoomnummer 79. Het is een glanzend, geelkleurig edelmetaal met hoge dichtheid, maar is na lood het zachtste metaal op aarde.

[...]

Bron: activehedge.com
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

Interview Willem Middelkoop

Willem Middelkoop praat over zijn nieuwe boek "The Big Reset". Aan de orde: grondstoffen, vastgoed, manipulatie van cijfers, GOUD, het financieel systeem.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

Hoe lang kan de VS de GOUDprijs nog blijven manipuleren?

Voormalig US Treasury Official Dr. Paul Craig Roberts gaf een interview aan King World News waarbij hij verwacht dat de Verenigde Staten pas zal stoppen met de manipulatie van de GOUDprijs wanneer er een alternatief systeem geïnstalleerd is voor de Amerikaanse dollar in de internationale handel.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$