Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 3646 tot 3650
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 10 oktober 2013

Dit is unaniem de meest gehate activa van dit moment

De Amerikaanse fiscale en monetaire impasse is compleet door de shutdown van de Amerikaanse overheid en het uitblijven van een oplossing voor de verhoging van het schuldplafond. En toch kan de GOUDprijs er niet van profiteren. In feite blijft GOUD nog steeds de meeste gehate activa op de westerse financiële wereld aldus 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 10 oktober 2013

Centrale bank China slaat extra GOUD in

De Wall Street Journal constateert vandaag in een artikel dat China’s honger naar GOUD ongekende proporties aanneemt. En dat het niet alleen Chinese consumenten zijn die stevig GOUD inslaan.

Opnieuw worstelt GOUD met de, op zijn minst psychologische, grens van $1.300. Dat is toch opmerkelijk. China is een actieve, grote koper van GOUD, net als India. Wat zeggen wij, maar dat zegt ook de Wall Street Journal. Normaliter drijft een stevige vraag de prijs van een relatief schaars goed op. Mogelijk dat manipulatie van de GOUDprijs  hier een niet te onderschatten rol speelt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 10 oktober 2013

Frank Homes legt uit waarom de GOUDprijs zal stijgen

Het is de eigenschap van GOUD om te stijgen in waarde wanneer de reële rentevoet onder 2 procent uitkomt, met andere woorden is er een positief sentiment naar GOUD wanneer de rentevoeten minder dan 2 procent boven inflatie noteren. De huidige situatie heeft dan nog veel in petto voor de GOUDprijs.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 10 oktober 2013

Het schuldgedreven economische systeem heeft gefaald

Het GOUDstudieforum legt de vinger op de zere plek. Het door schulden gedreven dollarsysteem heeft gefaald en de Verenigde Staten moeten daar op een gegeven moment aan toegeven. Iedereen die zijn vermogen koste was kost in dit falende geldsysteem wil houden zal daar op een dag een hoge prijs voor betalen. De spaarder is gewaarschuwd...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 9 oktober 2013

Wie bepaalt de GOUDprijs?

De GOUDhonger van China bepaalt de prijs van het gele edelmetaal.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$