Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 3646 tot 3650
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Wat gebeurt er met de BTW op zilveren munten?

Er gingen de afgelopen week geruchten rond over een BTW-verhoging op zilveren munten per ingang van 2014. Dat blijkt niet van invloed te zijn op de Nederlandse markt, waar zilveren munten reeds voor het hoge 21% BTW-tarief verhandeld worden onder een speciale margeregeling. Lees meer daarover op GOUDstandaard.com.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Goldman Sachs koopt GOUD, maar zegt zijn klanten te verkopen

Venezuela heeft een probleem. Onder het vorige regime van Hugo Chavez werden de dollar reserves afgebouwd en de GOUDreserves opgebouwd. Helaas kan je nog steeds niet veel doen met GOUD in de internationale handel, daar heb je nog steeds Amerikaanse dollars voor nodig. En dat heeft Venezuela niet meer zoveel, maar Goldman Sachs wel.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Nieuw onderzoek: rommelden banken ook met de GOUDprijs?

De Duitse toezichthouder op de financiƫle markten, Bafin, onderzoekt hoe individuele banken participeren in het vaststellen van GOUD- en zilverprijzen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

China importeerde in oktober 131,19 ton GOUD uit Hong Kong

China heeft in de maand oktober 131,19 ton GOUD geïmporteerd via Hong Kong, het belangrijkste importkanaal voor de Chinese GOUDmarkt. Al zes maanden op rij importeerde China netto meer dan 100 ton GOUD per maand. De bruto import verdubbelde in de eerste tien maanden van dit jaar ten opzichte van vorig jaar. De dalende GOUDprijs doet de Chinezen niets...

Bron: hol.es
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Schuldencrisis: Men kweekt een land vol kale kippen.

Vijf jaar na het uitbreken van de kredietcrisis kunnen we nu een bepaalde richting constateren die wijst naar de eindfase. Vijf jaar lang was het een grote brei van voorspellingen, maatregelen, noodfondsen, de ene QE na de ander, crashes en minicrashes op aandelen, GOUD en zilver crashes, obligatie crashes, failliete banken en landen, en ga zo maar door, kwamen om beurten aan bod. Kilometers teksten van informatie en desinformatie werden er mee volgeschreven. De massamedia en politiek deden hun uiterste best het echte probleem onder de mat de houden en deden daar nog een zee aan desinformatie over heen. Ziet u door de bomen het bos nog? Ik kan alleen maar zeggen, let op voor desinformatie.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$