Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8110 artikelen gevonden. Artikel 3646 tot 3650
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

China heeft in het geheim 300 ton GOUD gekocht

In 2012 kochten de centrale banken wereldwijd gezamenlijk nog 535 ton GOUD. In 2013 zal de hoeveelheid vermoedelijk lager uitkomen, maar het zal toch het 5e jaar op rij zijn dat de centrale banken netto kopers zijn van GOUD. En dit zijn de cijfers exclusief China aangezien de Chinese centrale bank geen cijfers vrijgeeft over zijn GOUDvoorraad.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Waarde Bitcoin kan stijgen naar $ 37.815 per BTC

De prijs voor Bitcoin zit weer stevig in de lift. Opvallend is dat Bitcoin vaak stijgt in tijden dat GOUD en zilver dalen en omgekeerd. Dit maakt Bitcoin een zeer goede diversificatie voor diegene die zijn geld buiten het fiat muntsysteem wil houden, zo staat ook in het Bitcoin rapport van Tuur Demeester.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Shanghai heeft een nieuwe GOUDkluis voor 2.000 ton GOUD

De Chinezen verzamelen steeds meer GOUD en moeten dat natuurlijk ergens veilig bewaren. Een nieuwe GOUDkluis in de vrijhandelszone van Shanghai biedt plaats aan 2.000 ton GOUD, ruim drie keer de totale Nederlandse GOUDvoorraad!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

GOUD deelt niet mee in de feestvreugde

Goed nieuws, is slechts nieuws. Althans dat gold voor het sterk meevallende banenrapport in de VS en in het verlengde daarvan een GOUDprijs die wederom stevig onder druk stond.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 11 november 2013

De teloorgang van het vertrouwen in overheid en banken

Marketupdate ging in gesprek met Sander Boon, politicoloog, GOUDkenner en auteur van het boek 'De Geldbubbel'. In het eerste deel legt Sander Boon uit hoe overheden en banken het vertrouwen van de burger verloren hebben en welke consequenties dat kan hebben voor de maatschappij waarin we leven. In deel twee zal de ontwikkeling van het monetaire systeem aan bod komen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$