EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3646 tot 3650 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 22 december 2013

GOUD en zilver report (Week 51)

De GOUDprijs zakte afgelopen week met 2,37%, terwijl de prijs van zilver met iets meer dan 1% onderuit ging. Beleggers reageerden deze week op de tapering door GOUD in de verkoop te doen. Ook de obligatierentes liepen een beetje op door het besluit van de Federal Reserve. Steeds meer beleggers doen hun positie in GOUD van de hand, lees alle details op Marketupdate.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 december 2013

China wil geen dollars meer … maar GOUD!!

Voglens Bloomberg's Ken Goldman heeft China de meeste analisten altijd een hak gezet, zeker op het gebied van grondstoffen - kijk maar naar ijzererts, koper,... China was altijd de drijvende kracht achter de prijsevolutie. De prijs van GOUD gaat dan wel omlaag, maar China is de drijvende kracht achter de schermen van de GOUDmarkt. China wil geen Amerikaanse dollars meer, het wil GOUD.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 20 december 2013

Voor iedere ounce GOUD op de Comex circuleren 79 claims

Op de Comex worden termijncontracten voor GOUD verhandeld, een markt waar GOUDhandelaren en producenten het prijsrisico van hun fysieke voorraad kunnen afdekken. Op deze termijnmarkt circuleren 79 claims op elke troy ounce fysiek GOUD, een nieuw record.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: vrijdag 20 december 2013

GOUDprijs naar laagste niveau sinds 2010

De prijs van GOUD is vandaag gedaald tot het laagste niveau sinds augustus 2010. De daling volgt op het besluit van de Federal Reserve (Fed) om al volgende maand een voorzichtig begin te maken met de afbouw van zijn ruime stimuleringsbeleid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 19 december 2013

Short posities op GOUD op record hoogte, een ideale contra-indicator

GOUD was zonder meer de afknapper van 2013 en ook de andere edelmetalen bakten er weinig van. Het blijft nog steeds een raadsel waarom GOUD zó zwaar werd afgestraft. Technisch is het GOUD inmiddels flink fors oversold. Een herstel zou daarom wel eens sneller dan verwacht kunnen verlopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs