Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 366 tot 370
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 december 2016

Investeren in Wall Street of in GOUD?

De GOUDprijs kende tijdens de eerste maanden van dit beursjaar een ‘GOUDenstart’. Na een lange tijd van prijsdalingen keerde het optimisme over de GOUDmarkt aan het begin van dit jaar weer terug. Maar, de GOUDprijs heeft het sinds de zomer niet bepaald gemakkelijk gehad.

Er zijn genoeg beleggers die zich op dit moment afvragen of ze moeten investeren in de aandelenmarkten of in de GOUDmarkt. Uiteraard dient te allen tijde het kaf van het koren gescheiden te worden, omdat in beide segmenten rotte appels te vinden zijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 december 2016

Amerikaanse staalindustrie gaat bloeien als nooit tevoren

De metalen-sector heeft dit jaar beduidend meer focus gekregen van beleggers. Voornamelijk GOUD en zilver zijn erg in trek geraakt geraakt. Echter is er een metaal dat al op korte termijn door het dak kan gaan – zelfs dit jaar al met honderden procenten gelanceerd is. We hebben het hier over de ‘staalindustrie’.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 5 december 2016

Het is tijd voor GOUD om terug te blinken

Financiële markten staan erom bekend om beleggers op het verkeerde been te zetten. Afgelopen zomer botste de GOUDprijs op een langetermijnweerstand op het moment dat het sentiment ontzettend positief was. Hét signaal voor een correctie. Nu staan we net voor het tegenovergesteld, tijd voor een heropleving?

Na de beste eerste 6 maanden in 30 jaar waren beleggers euforisch over GOUD op het moment dat er zich een technische weerstand aanbood. Een gezonde correctie was dus nodig om de GOUDprijs later opnieuw boven deze weerstand te duwen. Die correctie lijkt nu bijna ten einde.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: maandag 5 december 2016

Deutsche Bank treft schikking van $60 miljoen voor manipulatie GOUDprijs

Deutsche Bank treft een schikking van $60 miljoen voor het manipuleren van de GOUDprijs, zo schrijft Reuters. De bank werd schuldig bevonden aan het manipuleren van de dagelijkse GOUDprijs fixing, waardoor handelaren op oneerlijke wijze benadeeld werden. In oktober trof Deutsche Bank ook al een schikking van $38 miljoen voor het manipuleren van de zilverprijs.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 5 december 2016

GOUD niet aan te slepen door referendum Italie

Het Italiaanse referendum en de daling van de GOUDprijs zorgen voor extra drukte in de GOUDhandel. Bij GOUDhandelaren als GOUDstandaard en Hollandgold kwamen er het afgelopen weekend aanzienlijk meer bestellingen binnen dan normaal. “De drukte is vergelijkbaar met de Amerikaanse presidentsverkiezingen van een maand geleden en het Brexit referendum van afgelopen zomer”, zo verklaarde Menno Brandsma van Hollandgold tegenover Marketupdate.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$