EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 366 tot 370 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 3 april 2017

‘Zet uw geld om in GOUD of leer tuinieren’

Ruben Munsterman en Arno Wellens gaan in gesprek voor Cafe Weltschmerz.

Ruben Munsterman en Arno Wellens gaan in gesprek voor Cafe Weltschmerz.

“Oh ja, de eurocrisis. Bijna vergeten. Dat Rutte ‘sorry’ zei over ‘geen cent meer naar de Grieken’ betekent niet dat al onze monetaire kopzorgen nu verleden tijd zijn, zo werken die dingen niet. Het ontbreekt in de eurozone aan het gevoel van solidariteit dat nodig is om het project te laten slagen. Daarom gaat het mislukken, wat geen wens is maar een constatering. Het beste van je kan doen? VAn het geld dat je hebt GOUD kopen of leren tuinieren en zelfvoorzienend worden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 30 maart 2017

’s Werelds grootste hedge fund richt zijn pijlen op … GOUD

Deze man krijgt al 40 jaar gelijk. En zijn boodschap is duidelijk. Ray Dalio van ’s werelds grootste hedge fund BridgeWater Associates is negatief over de aandelenmarkt. Hij ziet duidelijke gevaren ontstaan voor de economie. Wanneer de economie vertraagt, zal de aandelenmarkt volgen. En dan zoek je maar beste bescherming in edelmetalen zoals GOUD en zilver.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 maart 2017

Early-adopters zien hogere prijs voor Bitcoin

Bitcoin is een cryptovaluta. En net als elke andere valuta – zoals dollars, euro’s of GOUD – wordt het gebruikt om betalingen mee te verrichten. Maar ook als investering of spaarmiddel wordt het ingezet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 maart 2017

Explosieve groei Chinese GOUDbeleggers!

Echte kaartjes versturen bij verjaardagen en feestdagen wordt steeds vaak achterwege gelaten. Maar de virtuele kaartjes en cadeautjes doen het jaar na jaar beter. In China blijft het echter niet bij virtuele bloemen… hier wordt virtueel GOUD geschonken!

Niets bijzonders, ware het niet dat het virtuele GOUD gekoppeld is aan fysiek GOUD.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 maart 2017

Commerzbank: “Beleggers keren terug naar GOUD

Het gele edelmetaal heeft de afgelopen twee weken een ware herstelbeweging in gang gezet. Terwijl de indices op Wall Street een stapje terug moesten doen, wist het GOUD sterk te profiteren van de toegenomen angst onder de beleggers. Op dit moment bewegen we weer rond de hoogste koers van dit jaar, die in februari werd neergezet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs