Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 366 tot 370
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2016

ETF Securities: De trend voor GOUD en zilver is gezet

Volgend jaar zal opnieuw een mooi jaar gaan worden voor GOUD. Voor zilver zien de kansen er zelfs nog glanzender uit, tenminste, dat is de conclusie van ‘ETF Securities’, een vermogensbeheerder dat zich richt op exchange-traded funds (ETF’s), commodity’s (ETC’s) en valuta (ETC’s).

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 25 oktober 2016

GOUD en zilver scoren sterk, maar één grondstof blijkt onklopbaar

Na jarenlang het zwarte schaap van de financiële markten te zijn geweest, zijn grondstoffen in 2016 aan een ware comeback bezig.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 oktober 2016

Deze drie cruciale kaarten geven inzicht in de toekomst van GOUD

GOUD is een asset dat niet op zichzelf staat en bijgevolg zijn koers zelfstandig aflegt. Markten zijn aan elkaar verbonden. De ene markt wordt beïnvloed door de andere. Wil je het koersverloop van GOUD begrijpen, dan dien je kennis te nemen van markten die de GOUDprijs in beweging zetten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 oktober 2016

7 factoren die de GOUDprijs beïnvloeden

De GOUDmarkt is een complexe markt. Er zijn verschillende factoren die op verschillende momenten een invloed kunnen spelen op een stijging of daling van de GOUDprijs. Veel beleggers concentreren zich ook maar rond 1 aspect terwijl er verschillende fundamentele en psychologische factoren zijn die de GOUDprijs mee richting geven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 oktober 2016

De laatste keer dat dit gebeurde, ver-3-dubbelde de GOUDprijs

Wie jonger is dan 50 jaar heeft het nog nooit meegemaakt, maar het is geen leuke periode wanneer er stagflatie optreedt. Stagflatie is een combinatie van zwakke economische groei met inflatie. Dat betekent dat alles wat je bezit goedkoper wordt en alles wat je moet betalen duurder. De laatste keer dat er stagflatie was, verdrievoudigde de GOUDprijs.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$