Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3651 tot 3655
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

GOUD deelt niet mee in de feestvreugde

Goed nieuws, is slechts nieuws. Althans dat gold voor het sterk meevallende banenrapport in de VS en in het verlengde daarvan een GOUDprijs die wederom stevig onder druk stond.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 11 november 2013

De teloorgang van het vertrouwen in overheid en banken

Marketupdate ging in gesprek met Sander Boon, politicoloog, GOUDkenner en auteur van het boek 'De Geldbubbel'. In het eerste deel legt Sander Boon uit hoe overheden en banken het vertrouwen van de burger verloren hebben en welke consequenties dat kan hebben voor de maatschappij waarin we leven. In deel twee zal de ontwikkeling van het monetaire systeem aan bod komen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 10 november 2013

GOUD en zilver report (Week 45)

De laatste nieuwtjes en cijfers uit de GOUDmarkt en de zilvermarkt lees je iedere zondag op Marketupdate. De prijzen van beide edelmetalen gingen de afgelopen week opnieuw onderuit, voornamelijk door het Amerikaanse banencijfer. Ondertussen blijft de vraag naar fysiek edelmetaal groot, zo blijkt uit cijfers van de Amerikaanse en Australische munthuizen.

Bron: nos.nl
Geplaatst: zaterdag 9 november 2013

Einde recessie, hoera op de beurs

Einde recessie, hoera op de beurs

"Op Wall Street gaat het goed, nu de rest van de VS nog" Alex Proimos / Wikimedia / Creative Commons

Terwijl de economie nog met de nawee├źn zit van de crisis, beleven de beurzen GOUDen tijden. De Dow Jones Index, de belangrijkste graadmeter op Wall Street, bereikte gisteren zelfs de hoogste stand uit zijn geschiedenis. Vijf vragen over dit 'goede nieuws'.

Bron: rtvnh.nl
Geplaatst: zaterdag 9 november 2013

GOUDhandelaar opgepakt in Amsterdam

De FIOD heeft GOUDhandelaar Patrick O. aangehouden in zijn bedrijfspand in het Westelijk Havengebied in Amsterdam. De 49-jarige eigenaar van European Central Mint (ECM), dat GOUD en zilver levert aan onder meer banken, beleggers en pensioenfondsen, is samen met zakenpartner donderdag opgepakt, meldt De Telegraaf.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$