EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3656 tot 3660 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

Flashcrash in GOUD!

Vandaag zakte de GOUDprijs plotseling weg van $1.247 naar $1.215 per troy ounce, een daling van 2,56%. Vrijwel direct daarna kwam de computerhandel in GOUD weer tot bedaren en werd de prijsdaling vrijwel volledig ongedaan gemaakt. Het zijn dit soort merkwaardige prijsbewegingen in de markt die de geruchten over manipulatie voeden...

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

Zwitserse centrale bank 'verliest' miljarden op GOUDvoorraad

Zwitserland verloor in 2013 miljarden euro's op haar GOUDreserve, waardoor ze geen dividend mag uitkeren aan de regering en de regionale overheden. Steeds meer centrale banken boeken GOUD naar de marktprijs en zagen daarom hun bezit in 2013 in waarde afnemen. Maar hoe vervelend is dat, aangezien veel centrale banken toch niet de intentie hebben GOUD te verkopen?

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

Fors verlies Zwitserse centrale bank op GOUD

De Zwitserse centrale bank heeft vorig jaar een fors verlies geleden op zijn GOUDreserve en keert derhalve geen dividend uit aan de Zwitserse staat.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

Lees dit voor je GOUDmijnaandelen koopt

2014 is al goed begonnen voor de GOUDmijnaandelen. Na het dramatische jaar 2013 kunnen deze aandelen dit jaar herstellen. Als de situatie van zeer slecht naar minder slecht gaat, kan je al mooie rendementen boeken. Maar er zitten ook valkuilen tussen de GOUDmijnen. Het is dus van groot belang om de juiste GOUDmijnen te kopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 5 januari 2014

De week vooruit

De feestdagen zijn achter de rug, Wall Street kende een weifelende start en Europa toonde zich licht positief. Volgende week de eerste ‘normale’ week en de agenda loopt weer vol.

De financiële markten hebben een opperbest jaar achter de rug. Uit cijfers van Bloomberg blijkt dat aandelen wereldwijd het afgelopen jaar maar liefst $9.600 mrd in waarde stegen. Beurzen die niet minstens met 15 procent zijn opgelopen, zijn op één hand te tellen. Het afgelopen jaar was het jaar van de aandelen, zoveel is zeker. Obligaties leverden per saldo licht verlies op, over de snoeiharde daling van GOUD (en de oorzaken) is genoeg bij stilgestaan. Mocht u nog een klein half uurtje te vullen hebben, dan raden wij u van harte de schokkende ontboezemingen van de hoofdeconoom van ABN Amro, Han de Jong, aan. Een bankier die klip en klaar de waarheid vertelt over ons geld. Een kleine waarschuwing vooraf: vooral noeste spaarders zullen hier bepaald niet gelukkig mee zijn..!

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs