Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 3656 tot 3660
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 25 november 2013

Hoe GOUD langzaam van het toneel verdween

Simon Black van het blog Sovereignman kreeg het briljante idee om het woord ‘GOUD’ door de zoekmachine Ngram van Google te halen. Deze zoekmachine kan razendsnel door meer dan een miljoen gedigitaliseerde boeken speuren naar trefwoorden. Wie GOUD intypt krijgt een wonderlijke grafiek te zien!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 25 november 2013

Negatief voor GOUD – maar positief voor GOUDmijnen?

Het is een verschrikkelijk jaar voor GOUD, maar nog een erger jaar voor de GOUDmijnen. GOUD en GOUDmijnen staan weer op hun laagste niveau in 4 maanden waardoor vele GOUDmijnen terug (fors) onder hun boekwaarde noteren en op het laagste niveau in vele, vele jaren. The Financial Times vroeg zich dan ook af of het mogelijk is om verder negatief te zijn ten opzichte van GOUD, maar positief ten opzicht van GOUDmijnen?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 25 november 2013

Welk land heeft de laatste 20 jaar de meeste welvaart verloren? Het begint met een B en eindigt op elgië

De laatste 20 jaar zien we een acceleratie van de transfer van de welvaart van het westen naar het oosten. Dit is vooral te zien aan de hand van de evolutie van de GOUDreserves. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de landen uit het oosten de GOUDreserves het sterkst zagen toenemen en de landen uit het westen de GOUDreserves het sterkst zagen afnemen.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: maandag 25 november 2013

Bit Company over Bitcoin

In de serie “Kennismaken met…” krijgen bedrijven die iets met Bitcoin doen de kans om zichzelf te presenteren aan de lezers van BitcoinWeb. Deze keer is het de beurt aan Bit Company, bekend van BitGOUD en Bitspenders. Wouter Vonk, oprichter van Bit Company, vertelt over de lopende projecten en waarom zij zich bezig houden met Bitcoin.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 24 november 2013

GOUD en zilver report (Week 47)

De GOUDprijs zakte afgelopen week met 4%, terwijl de zilverprijs met 4,95% onderuit ging. Door die prijsdaling zien we een heuse waterscheiding in de GOUDmarkt ontstaan. Aan welke kant staat u? Lees het volledige rapport op Marketupdate.nlLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$