Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8028 artikelen gevonden. Artikel 3661 tot 3665
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

GOUD noteert met een discount van 32 %

een vorig artikel werd reeds uitgelegd wat Fiat Money Quantity (FMQ) precies betekent. Het legt daarbij ook uit waarom de Fed niet kan stoppen met QE. Met FMQ kan je een monetaire analyse maken (= hyperinflatie op komst) maar ook de prijs van GOUD berekenen in dollars. En volgens die berekening staat de GOUDprijs genoteerd met een discount van meer dan 30 procent.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

India: ‘We kunnen de wereld in GOUD betalen’

Op de financiële markten was India onlangs even het bokje. Zorgen over de nationale schuld voerden de boventoon. India reageerde laconiek en stelde die schuld desnoods in GOUD te betalen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

Deze verrassende indicator voorspelt de definitieve doorbraak voor GOUD en zilver

Een indicator die tijdig aangeeft wanneer de definitieve doorbraak voor GOUD en zilver daar is. Die bestaat en het zal u hoogstwaarschijnlijk verrassen welke indicator dat is. Lees snel verder…

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

Dit doet de GOUDprijs als de VS default

De vraag is wat de GOUDprijs zal doen als de deadline van 17 oktober in Washington wordt overschreden. Krijgen we dan een echte GOUD koersrally, of wordt het toch een non-event?

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

Premie op GOUD in India naar $100 per troy ounce

De premie op GOUD is op de Indiase markt naar recordhoogte gestegen. Men is bereid om omgerekend $100 extra te betalen bovenop de wereldwijde GOUDprijs, een premie van ongeveer 8%. Hoe komt dat? Door importbeperkingen is het aanbod van GOUD sterk afgeknepen, terwijl de vraag door een goede oogst en door festivals erg hoog is. Vorige week was de premie nog maar $40 per troy ounce.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$