EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3661 tot 3665 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Was GOUD een bubbel in 2011? Deze grafiek zegt iets anders

Er zijn er veel die beweren dat GOUD in 2011 een bubbel was die nu al 2 jaar leeg loopt. Onderstaande grafiek laat echter iets anders zien. En als GOUD geen bubbel was in 2011, dan is de daling sinds de piek van $ 1.900 naar nu $ 1.200 gewoon een cyclische berenmarkt in een seculaire stierenmarkt. Dat betekent dat we nog veel mogen verwachten van de GOUDprijs de komende jaren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Positief scenario voor GOUD is ongewijzigd

GOUD: de laatste weken hebben we er tientallen rapporten over gelezen. De feiten liegen er niet om: de GOUDprijs is sinds het begin van dit jaar met ruim een kwart gedaald.

GOUD: de laatste weken hebben we er tientallen rapporten over gelezen. De feiten liegen er niet om: de GOUDprijs is sinds het begin van dit jaar met ruim een kwart gedaald.

Credit Suisse, HSBC, Morgan Stanley en Goldman Sachs: allemaal ze hun voorspellingen voor de GOUDprijs naar beneden aangepast. Je zou voor minder de handdoek in de ring gooien. Jim Rickards, auteur van de ‘Currency Wars‘ en senior managing director in New York bij Tangent Capital, laat er de slaap niet voor. Het positief scenario voor GOUD is volgens hem ongewijzigd gebleven. Hij weigert mee te huilen met de wolven die GOUD dood en begraven hebben verklaard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Hedge funds ruiken bloed op de GOUDmarkt

Het zijn rustige tijden op de financiële markten, het volume ligt veel lager dan normaal door de feestdagen. Maar door de daling van de GOUDprijs naar $ 1.200 ruiken de hedge funds bloed waarbij ze de GOUDprijs door de stops van $ 1.179 zullen proberen te duwen, aldus ilver Doctors.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 22 december 2013

GOUD en zilver report (Week 51)

De GOUDprijs zakte afgelopen week met 2,37%, terwijl de prijs van zilver met iets meer dan 1% onderuit ging. Beleggers reageerden deze week op de tapering door GOUD in de verkoop te doen. Ook de obligatierentes liepen een beetje op door het besluit van de Federal Reserve. Steeds meer beleggers doen hun positie in GOUD van de hand, lees alle details op Marketupdate.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 december 2013

China wil geen dollars meer … maar GOUD!!

Voglens Bloomberg's Ken Goldman heeft China de meeste analisten altijd een hak gezet, zeker op het gebied van grondstoffen - kijk maar naar ijzererts, koper,... China was altijd de drijvende kracht achter de prijsevolutie. De prijs van GOUD gaat dan wel omlaag, maar China is de drijvende kracht achter de schermen van de GOUDmarkt. China wil geen Amerikaanse dollars meer, het wil GOUD.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs