EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3666 tot 3670 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 27 december 2013

GOUD zal stevig herstellen

Zijn er nog GOUD bulls? Hoewel iedereen tegenwoordig probeert mee te huilen met de wolven zijn er nog wel degelijk fondsbeheerders en waarnemers die geloven dat de bull case voor GOUD nog steeds ongeschonden is.

Jim Iuorio, managing director van TJM Institutional Services, is zo’n believer, hij is er 100 procent zeker van dat de GOUDprijs zal herstellen. Van alle negatieve commentaren over GOUD ligt hij niet wakker: Iuorio probeert altijd verder te kijken dan zijn neus lang is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 december 2013

GOUDprijs kan profiteren van flaters Bernanke

De GOUDprijs heeft weliswaar een ware aderlating ondergaan, maar af en toe mogen de GOUD bulls toch een bescheiden succesje vieren. Waarschijnlijk had niemand gedacht dat Ben Bernanke hen zo’n succesje zou gunnen en toch is dit wel degelijk het geval.

Mike O’Rourke, handelaar bij JonesTrading, zag de Fed voorzitter stevig de fout ingaan. Hij heeft de geloofwaardigheid van de politiek van de Amerikaanse centrale bank volledig ondermijnd door terug te schrikken voor de reactie van de financiële markten. Om een lang verhaal kort te maken: zal de Fed nu echt resoluut gaan taperen of niet?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 december 2013

Turkije verdubbelt GOUD import

Wie denkt dat de verkoop van GOUD zo goed als stilligt, is onjuist geïnformeerd. De prijsval bij GOUD heeft de grote spelers op de markt niet afgeschrikt, wel integendeel. Vooral de centrale banken stellen zich opnieuw actief op en kopen GOUD, soms zelfs in verrassende grote hoeveelheden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 december 2013

De Blessing Letter

In 1967 gaf Duitsland de garantie aan de VS om geen dollarreserves in te wisselen voor GOUD. Een diplomatiek besluit dat werd vastgelegd in de Blessing Letter. Maar zullen de Chinezen ook zo vergeeflijk zijn naar de VS? Lees de analyse van gastschrijver 24 karaat op Marketupdate.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 26 december 2013

JP Morgen ziet nooit geziene opportuniteit in GOUD- en zilvermijnen

Inflatie is momenteel nog ver te zoeken, maar door de immense geldcreatie van de centrale banken en de aantrekkende economie kan daar mogelijk volgend jaar al verandering in komen. Het huidige klimaat met lage inflatie is geen goede omgeving voor GOUD- en zilvermijnen, maar als inflatie zou aantrekken - kunnen de huidige koersen een gigantische opportuniteit blijken te zijn. Dit zijn de favorieten van JP Morgen voor 2014:

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs