Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 3666 tot 3670
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Waarom stijgen die aandelenkoersen zo hard?!?

Het is de vraag die veel mensen bezighoudt als ze het economisch nieuws horen. We zitten nog steeds midden in een grote crisis, maar de aandelenmarkt lijkt zich daar maar weinig van aan te trekken. Hoe kan dat? Dat is het onderwerp in de nieuwste column van GOUDstudieforum.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

GOUD: grootbanken worden bullish

Het sentiment rond GOUD lijkt langzaam te kantelen. De beren houden zich wat stilletjes, terwijl grootbanken als Bank of America ronduit bullish draaien. Wat wordt de volgende halte?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Tweet van de dag: GOUD is klaar voor $ 1.550

Het opnieuw doorbreken van de barrière van $ 1.300 was een belangrijk moment voor de GOUDprijs. Technisch gezien gaat het allemaal volgens het boekje. $ 1.275 bleek een mooi steunniveau te zijn en de volgende barrière van $ 1.325 werd ook met de nodige kracht opwaarts doorbroken. Hoe gaat het nu verder?

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Zwitserland exporteert in 2013 recordhoeveelheid GOUD

Zwitserland heeft dit jaar al een recordhoeveelheid GOUD geëxporteerd naar het buitenland. Een groot gedeelte daarvan ging rechtstreeks naar Azië, waar veel belangstelling is voor fysiek edelmetaal. Deze grafiek laat zien dat er steeds meer GOUD begint te schuiven in Zwitserland, een belangrijk knooppunt voor de fysieke GOUDmarkt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 24 oktober 2013

Dit is waarom zilver nog hele hoge toppen zal scheren

In 2008 werd de zilvermarkt in een rechte lijn naar beneden gebracht, waarna de prijs weer sterk opveerde. Volgens SRSRocco Report hebben de (centrale) banken hieruit geleerd en hebben ze de laatste 2 jaar de prijs voor edelmetalen geleidelijk aan laten zakken met de (voorlopige) apotheose in april en juni van dit jaar waardoor zelfs de doorwinterde GOUD- en zilverliefhebber begon te twijfelen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$