Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3676 tot 3680
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 november 2013

De zilveren stier is nog lang niet dood

Volgens Eric Sprott was het afgelopen decennium weggelegd voor GOUD en zal zilver in het tweede decennium van de 21 twintigste eeuw schitteren. De zilverprijs ligt echter al meer dan twee jaar op zijn gat en staat meer dan 50 procent lager dan zijn hoogste koers van 2011. GOUDportal vond de tijd om eens te kijken of zilver nog potentieel heeft om dé belegging van het tweede decennium te worden.

Waar op gelet moet worden zijn echter de zilverbeleggers. Zitten die nog in de markt? We zetten enkele ontwikkelingen op een rij:

Bron: beursplein6.nl
Geplaatst: maandag 4 november 2013

GOUD naar 50.000 dollar per ounce

We zijn op weg naar de vernietiging van ons geld, zegt Jim Sinclair in een interview met Greg Hunter van USA WatchDog. We zien de ontwikkeling waarbij de Verenigde Staten transformeert van de meest machtige staat ter wereld naar een of andere bananenrepubliek.

Jim Sinclair staat bij GOUDbeleggers bekend om zijn ongezouten mening. En ook afgelopen week liet de GOUDbelegger weer van zich horen: de Amerikaanse dollar zal totaal vernietigd worden als hyperinflatie optreedt. Voorlopig is er overigens nog geen sprake van hyperinflatie, en neigen we zelfs richting deflatie.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: maandag 4 november 2013

GOUD : aan de vooravond van Zero Hour?

De Amerikaanse financieel-economische schrijver, uitgever en filmmaker Addison Wiggin heeft de term Zero Hour uitgevonden; het is het moment waarop een van de grote handelsplatformen voor GOUD…geen GOUD meer zal hebben om aan de verplichtingen te voldoen.  Het zal ook het moment zijn dat de prijs van fysiek GOUD zich zal losmaken van het “papieren” GOUD.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 4 november 2013

2 belangrijke grafieken over GOUD en zilver

Toen de prijs voor GOUD en zilver de grond werd ingeboord in april, steeg de verkoop van de Amerikaanse Gold & Silver Eagles sterk. Sindsdien zat de verkoop in een dalende trend waarbij de verkoop in augustus en september enorm laag was. Maar in oktober was de appetijt naar deze munten weer helemaal terug, aldus SRSrocco Report.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 3 november 2013

Helft Finse GOUDvoorraad is uitgeleend

De Finse centrale bank maakte vrij recent kenbaar dat ze een groot gedeelte van haar GOUDvoorraad heeft uitgeleend. De Finse GOUDreserve ligt niet alleen voor 95% in het buitenland, ook is nog eens bijna de helft daarvan uitgeleend aan derden. En zo groeit het aantal claims op dezelfde stapel GOUD...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$