EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3681 tot 3685 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

GOUDmijnen naderen bodem

GOUDmijnen worden over dezelfde kam geschoren als de GOUDprijs, maar terwijl er voor de GOUDprijs technisch gezien nog ruimte is om verder te dalen - lijken de GOUDmijnen op een bodem af te stevenen. Het is dan ook belangrijk om een onderscheid te maken, het is niet omdat de GOUDprijs daalt - dat GOUDmijnen ook moeten dalen. Historisch gezien herstellen GOUDmijnen zelfs enkele maanden voor de GOUDprijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

GOUD: geen tapering in december, dan een herstel naar $1.300

Een spannende week voor beleggers die GOUD bezitten. De Fed zal deze week besluiten of zij vrolijk volop geld blijft printen, of dat er eindelijk een begin wordt gemaakt met het afbouwen van quantitative easing.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

Dit is dé belangrijkste grafiek voor GOUD

Er is geen gebrek aan analyses over GOUD dezer dagen, sinds de fatale crash in april staat GOUD weer volop in de spotlight - helaas niet om positieve redenen. Volgens de Daily Reckoning is er echter slecht 1 grafiek voor GOUD die er echt toe doet, namelijk de Dow/Gold ratio.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

Waar liggen de technische steun en weerstand van de GOUDprijs

Op weekbasis ligt er een stevige weerstand rond $ 1.265/70 en een sterke steun op $ 1.195. Op kortere termijn ligt er een weerstand tussen $ 1.245 - 55, indien de GOUDprijs $ 1.269 zou kunnen doorbreken, zou dit het technische plaatje minder negatief maken. Als deze weerstand overwonnen kan worden, kan de GOUDprijs naar $ 1.295 - $ 1.300.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

Tekoa Da Silva praat met Rob McEwen, een blik op de GOUDmijnsector

Rob McEwen van McEwen Mining is een oudgediende in de sector die al vele watertjes heeft doorzwommen. Hij is dan ook perfect geplaatst om de malaise in de GOUDsector te plaatsen. Dat de GOUDmijnen er weer bovenop komen, staat als een paal boven water - dat was in het verleden zo en dat zal nu ook zo zijn. Tekoa Da Silva had een zeer interessant interview met Rob McEwen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs