EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3681 tot 3685
Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

Schuldencrisis: Men kweekt een land vol kale kippen.

Vijf jaar na het uitbreken van de kredietcrisis kunnen we nu een bepaalde richting constateren die wijst naar de eindfase. Vijf jaar lang was het een grote brei van voorspellingen, maatregelen, noodfondsen, de ene QE na de ander, crashes en minicrashes op aandelen, GOUD en zilver crashes, obligatie crashes, failliete banken en landen, en ga zo maar door, kwamen om beurten aan bod. Kilometers teksten van informatie en desinformatie werden er mee volgeschreven. De massamedia en politiek deden hun uiterste best het echte probleem onder de mat de houden en deden daar nog een zee aan desinformatie over heen. Ziet u door de bomen het bos nog? Ik kan alleen maar zeggen, let op voor desinformatie.

Lees verder op hol.es
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

9 factoren die een stijgende GOUDprijs in de weg staan

GOUD stevent af op zijn slechtste jaar sinds 1981. Contrair ingestelde beleggers zijn nu direct alert. Waarom stijgt GOUD niet meer en welke factoren staan een verdere opmars in de weg?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Paus Franciscus: 'We hebben nieuwe idolen gecreëerd. De aanbidding van het GOUDen Kalf is terug'

Alberto PizzoliPaus Franciscus heeft het kapitalisme ‘een nieuwe tirannie’ genoemd en roept de wereldleiders op hun inspanningen tegen armoede en ongelijkheid op te voeren. ‘Gij zult [de economie] niet doden’, zei Franciscus, die de rijken oproept hun rijkdom met de armen te delen.  

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Britse toezichthouder start onderzoek naar dagelijkse fixing GOUDprijs

Naar aanleiding van een wetenschappelijk artikel dat in september gepubliceerd werd start de Britse toezichthouder een onderzoek naar de manier waarop de dagelijkse fixing van de GOUDprijs tot stand komt in Londen. De manier waarop de GOUDprijs wordt vastgesteld dateert ui 1919 en zou waardevolle insider informatie verstrekken aan de banken die de dagelijkse fixing doen.

Lees verder op Marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs