Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3686 tot 3690
Bron: cfd-handel.nl
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

GOUD met een laagje suiker

Dit is een nogal vreemde titel, dat geef ik onmiddellijk toe. Toch is het minder vreemd dan het op het eerste gezicht lijkt. Het slaat namelijk op de relatie tussen de suikerprijs en de GOUDprijs. In een artikel over de huidige situatie op de GOUDmarkt schrijft de Amerikaanse analist Stuart Thomson van Gracelandupdates.com dat het verloop van de suikerprijs een goede indicator is voor het toekomstige verloop van de GOUDprijs.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Jim Sinclair: "GOUD biedt bescherming tegen hyperinflatie van de dollar"

Jim Sinclair verwacht dat de Amerikaanse dollar op hyperinflatie afstevent. Ondanks fiscale en monetaire stimulering groeit de economie nauwelijks, waardoor men op den duur het vertrouwen zal verliezen. Onder deze omstandigheden zal de waarde van fysiek GOUD blijken...

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 30 oktober 2013

FED houdt stimuleringsprogramma op $85 miljard

De Federal Reserve wijzigt niets aan haar monetaire beleid, zo blijkt uit de FOMC notulen die vanavond werden vrijgegeven. De centrale bank blijft $85 miljard in de economie pompen door hypotheekleningen en staatsobligaties op te kopen. De GOUDprijs zakte op dit 'nieuws' met 1%, de zilverprijs dook 1,6% onderuit.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 30 oktober 2013

Deze drie factoren wegen zwaar op de GOUDprijs

Wie wat relevants wil zeggen het toekomstige verloop van de GOUDprijs, kan maar beter drie factoren op zijn radarscherm zetten die allesbepalend zullen zijn.

De GOUDprijs is aardig opgekrabbeld en danst inmiddels rond de $1350. Dat is nog altijd vér verwijderd van de $1.900 (ooit), maar het sentiment voor de korte termijn is toch gekanteld naar de voor de GOUD bulls gunstige kant. Hoewel het altijd erg lastig is om veel te kunnen zeggen over het korte termijn koersverloop van de GOUDprijs, zijn er wel enkele variabelen aan te wijzen die, voor nu althans, een doorslaggevende rol kunnen spelen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 30 oktober 2013

Deze grafiek moet iedere GOUDliefhebber gezien hebben

Onderstaande grafiek laat de koopkracht zien van de Amerikaanse dollar ten opzichte van GOUD. De grafiek gaat zo'n 300 jaar terug. Het is weinig waarschijnlijk dat de Amerikaanse dollar nog eens 300 jaar overleefd, zeker gezien de tendens op deze grafiek van Bull Market Thinking.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$