Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 3686 tot 3690
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Een verrassende ontdekking over de GOUD-ETF’s

Er is veel te doen dit jaar over de uitstroom van fysiek GOUD uit de GOUD-ETF GLD. Hoewel GLD veruit de grootste GOUD-ETF is, is het zeker niet de enige.

vond het eens interessant om te kijken wat er met de GOUDvoorraad van de andere grote GOUD-ETF's is gebeurd.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

DOCU : Uw persoonlijke data zijn GOUD waard

Wie we zijn, onze voorkeuren op tal van gebieden, onze leefsituatie – het wordt allemaal met maar meest zonder ons eigen medeweten verzameld, in kaart gebracht en…verkocht! Verkocht aan bedrijven en al wie er maar belang in stelt en ervoor wil betalen (en ook de overheid kan als zij dat wil er in snuisteren).  Blijkbaar zijn onze persoonlijke data GOUD waard…  Via ons belgedrag, ons surfgedrag, zeker ook via de sociale media zoals Facebook en Twitter geven we vrijwillig, eigenlijk zonder het te beseffen vaak, ons privéleven vrij.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

GOUD en het monetaire systeem: Het conflict tussen de VS en de EU

Na de ontkoppeling van de dollar aan GOUD in 1971 kwam de vraag op of GOUD nog wel een rol moest spelen in het internationale monetaire systeem. De VS wilde de rol van GOUD compleet uitfaseren, terwijl de Europeanen graag de disciplinerende werking van GOUD in het systeem wilden houden. Deze discussie werd (en wordt nog steeds) op het allerhoogste niveau gevoerd. Lees er meer over op Marketupdate...

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

CEO Delhaize krijgt GOUDen handdruk van 7,6 miljoen euro

Pierre-Olivier Beckers, de CEO van voedingsdistributiegroep Delhaize die aan zijn laatste dag als topman bezig is, krijgt een opzegvergoeding van 7,6 miljoen euro. Dat blijkt uit het kwartaalbericht dat de groep vandaag publiceerde en wordt bevestigd door een woordvoerder.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

World Gold Council wil witte vlag voor GOUD niet strijken

Beleggers in GOUD hebben het het afgelopen jaar behoorlijk lastig gehad. De aandelenmarkten stegen vrolijk verder, de GOUDprijs stond stevig onder druk. Wat zijn de perspectieven?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$