Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 3696 tot 3700
Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 29 oktober 2013

3 redenen waarom de GOUDprijs zal gaan stijgen

De 3 redenen waarom de GOUDprijs zal gaan stijgen en nog snel ook, komen van de Amerikaanse Dailyreckoning.com (TDR), een site van notoire doemdenkers over de wereldeconomie maar die wel juist zaten met hun voorspelling in het jaar 2000.

[...]

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 29 oktober 2013

Derivaten tijdbom ter waarde van 1 quadriljoen

We hebben het over derivaten, afgeleide producten in het hedendaagse economische systeem. Financiële pakketjes in allerlei vormen en maten. Het zijn posities ingenomen door banken, hedgefunds en andere financiële instellingen op onderlinge waarden zoals GOUD, valuta, olie, aandelen maar ook worden ze gebruikt voor het afdekken van faillissementsrisico’s. De zogenaamde Credit Default Swaps.

Quadriljoen = 1.000.000.000.000.000 ?

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 29 oktober 2013

World Gold Council geeft weerwoord aan Eric Sprott

Vermogensbeheerder Eric Sprott stuurde onlangs een open brief naar de World Gold Council, waarin hij stelt dat de vraag en aanbod cijfers in de GOUDmarkt niet kloppen. Door verkeerde informatie te geven zouden beleggers verkeerde keuzes maken. De World Gold Council slaat terug.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 28 oktober 2013

Marc Faber: ‘Als je GOUD wil kopen, kies dan voor kwalitatieve GOUDmijnaandelen’

Marc Faber is niet enkel een populaire beleggingsstrateeg, hij is ook lid van de Barron’s Ronde Tafel, een genootschap van financiële experts voor het Amerikaanse financiële weekblad.

Marc Faber werd door Barron’s gevraagd naar zijn mening over de GOUDprijs, aangezien hij goed bekend is met GOUD. Hij wees de interviewer in kwestie erop dat vele experts vandaag negatief zijn over GOUD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$