Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 371 tot 375
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 14 november 2016

Op dat moment mag je hopen in GOUD te zitten

De prijs van GOUD is eind vorige week zwaar onderuit gegaan en is tot net onder de technische steun terecht gekomen. Dit wordt dus oppassen, want mogelijk moeten we de stoploss in werking laten treden.

Is deze reactie op de GOUDkoers terecht?

Ja, natuurlijk is ze dat. De markt heeft immers gelijk.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zondag 13 november 2016

Verschil GOUD en euro

Volgens bepaalde analisten is GOUD oninteressant, want je kan het niet eten… Nu, ik daag u uit om euro’s te eten…

Dat argument tegen GOUD slaat echt helemaal nergens op. Daarbij is het ook nog eens niet waar. GOUD kan je wel eten en volgens sommigen is het nog gezond ook. Ik heb ook nog een fles bubbels met GOUD er in staan.

Het zou daarbij ook geen geld zijn. Mijn tegenvraag is, is de euro dan wel geld?

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 13 november 2016

Infographic: Alles wat u moet weten over olie

Altijd al meer feiten willen weten over onze olie economie? Wie zijn de grootste olieproducerende landen? Waar is de olieprijs het duurst en waar is olie goedkoop? Wat is de wereldwijde productie van olie? Wat zijn de wereldwijde olievoorraden? Wie vebruiken het meest van het zwarte GOUD en welke oliebedrijven zijn het grootst? In deze onderstaande en zeer uitgebreide infographic alles wat u moet weten over olie. Via Dr-Discount

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 11 november 2016

GOUDprijs daalt 2,4%, zilver 4% onderuit

De GOUDprijs is zojuist met 2,39% gedaald naar €36.505 per kilogram, terwijl de zilverprijs zelfs met bijna 4% onderuit ging tot €531,33 per kilogram. Niet alleen de prijs van edelmetalen maakt een duikeling, ook grondstoffen als olie en koper gingen hard onderuit gaan. Volg de ontwikkeling van de GOUDprijs realtime op GOUDstandaard.com.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 10 november 2016

Hoe $3 biljoen acuut toegang krijgt tot de GOUDmarkt

We staan op de startstreep van zeer krachtige stierenmarkt, wellicht zelfs de grootste stierenmarkt in de geschiedenis voor GOUD. We hebben het hier niet over een GOUDmarkt zoals in 1970 toen de GOUDprijs steeg van $35 naar $800 dollar, of van het afgelopen decennium toen GOUD een langdurige stijging doormaakte van $250 naar $1.900 dollar. Deze keer zal het compleet anders zijn – groter.

Inderdaad, centrale banken over de hele wereld doen hun best om aan de vraag van hun politieke vrienden tegemoet te komen door het blijven drukken van geld, maar deze factor valt eigenlijk in het niet bij enkele katalysatoren die de GOUDprijs werkelijk als een raket de lucht in zullen stuwen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$