Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 3701 tot 3705
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

Mario Draghi bekent “Het is niet wijs om GOUD te verkopen!!”

GOUD en centrale banken, het blijft een apart huwelijk. Ben Bernanke heeft geen flauw idee wat GOUD precies kan doen, maar op het John F. Kennedy Jr. Forum heeft Mario Draghi, het hoofd van de Europese Centrale Bank, wel degelijk een mening over GOUD. Hij is er alvast van overtuigd dat het voor niet-USD landen wijs is om GOUD in ieder geval niet te verkopen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

Pisani: ‘GOUD doet weer wat het moet doen’

Voor Bob Pisani kan er geen misverstand over bestaan: GOUD gaat terug naar zijn basis. Namelijk geen tempering van het monetaire beleid van de Fed betekent een hogere GOUDprijs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

GOUD noteert met een discount van 32 %

een vorig artikel werd reeds uitgelegd wat Fiat Money Quantity (FMQ) precies betekent. Het legt daarbij ook uit waarom de Fed niet kan stoppen met QE. Met FMQ kan je een monetaire analyse maken (= hyperinflatie op komst) maar ook de prijs van GOUD berekenen in dollars. En volgens die berekening staat de GOUDprijs genoteerd met een discount van meer dan 30 procent.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

India: ‘We kunnen de wereld in GOUD betalen’

Op de financiële markten was India onlangs even het bokje. Zorgen over de nationale schuld voerden de boventoon. India reageerde laconiek en stelde die schuld desnoods in GOUD te betalen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

Deze verrassende indicator voorspelt de definitieve doorbraak voor GOUD en zilver

Een indicator die tijdig aangeeft wanneer de definitieve doorbraak voor GOUD en zilver daar is. Die bestaat en het zal u hoogstwaarschijnlijk verrassen welke indicator dat is. Lees snel verder…Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$