EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3706 tot 3710 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

Verdere daling verwacht bij de GOUDmijnen

De bodem is nog niet in zicht. GOUDmijnbedrijven hebben het zwaar te verduren schrijft IEXProfs. Veel van deze bedrijven zijn dit jaar de helft of meer van hun waarde kwijtgeraakt. Analisten verwachten een verdere daling in 2014. De koersdaling bij de mijnbedrijven is twee keer zo groot als de prijsdaling van GOUD.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 december 2013

GOUDprijs in schemerzone

De GOUDprijs hield afgelopen vrijdag, tegen alle verwachting in, goed stand op een beter dan verwacht banenrapport uit de VS. Toch bevindt de GOUDprijs zich momenteel in een soort schemerzone.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 december 2013

COT Data voorspelt bodem GOUDprijs

In juni 2013 bodemde de GOUDprijs voor de eerste keer dit jaar met een koers op het laagste niveau in 2 jaar. Op dat moment stonden de commercial gold futures (de GOUDmijnen) op een zeer laag netto short positie. Ook nu lijkt de GOUDprijs rond hetzelfde niveau een bodem te vinden en staan de commercial gold futures voor het eerst sinds 2001 zelfs netto long - aldus  ...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 december 2013

De krapte op de fysieke GOUDmarkt

Raffinaderijen in Zwitserland draaien 24/7 om GOUDbaren om te smelten met als bestemming China. Volgens Alex Stanczyk is de krapte op de GOUDmarkt nog nooit zo groot geweest, dit blijkt uit getuigenissen ter plaatse. Het is daarom voor hem ook een raadsel waarom het zo lang duur vooraleer de papieren GOUDmarkt reageert. De overdracht van welvaart van west naar oost stopt niet, aldus  ...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 december 2013

Waarom gaat er zoveel GOUD naar China?

Terwijl de GOUDprijs daalt gaat er steeds meer edelmetaal naar China. Welke conclusie moeten we daar uit trekken? Houden de Chinezen van een gokje en is dat de reden dat ze zoveel GOUD kopen? Of hebben ze de boeken over de val van Bretton Woods en de London Gold Pool goed bestudeerd?

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs