EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3721 tot 3725 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 16 december 2013

Tekoa Da Silva praat met Rob McEwen, een blik op de GOUDmijnsector

Rob McEwen van McEwen Mining is een oudgediende in de sector die al vele watertjes heeft doorzwommen. Hij is dan ook perfect geplaatst om de malaise in de GOUDsector te plaatsen. Dat de GOUDmijnen er weer bovenop komen, staat als een paal boven water - dat was in het verleden zo en dat zal nu ook zo zijn. Tekoa Da Silva had een zeer interessant interview met Rob McEwen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

GOUD: wie bezit wat?

GOUD is hard op weg om voor het eerst in 13 jaar lager te sluiten dan waar het op 1 januari begon. Welke 10 landen beschikken eigenlijk over de grootste GOUDreserves? Wij zochten het voor u uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 15 december 2013

Top in Bitcoin, bodem in GOUD?

In deze editie van De Week van Bitcoin gaan we in op de correctie in de bitcoinprijs (van $1200 naar $800), we bespreken een mogelijke bodem in de GOUDprijs, de dynamiek in de altcoins, GOUDhandelaren die actief worden in de Bitcoinmarket, en de sessie bij Ordina met de discussie tussen Kees de Kort en Tuur Demeester.

Lees verder op debitcoin.org
Geplaatst op: zondag 15 december 2013

GOUD en zilver report (Week 50)

Lees het wekelijkse rapport over de GOUDmarkt en zilvermarkt op Marketupdate. Deze week een grafiek van de totale voorraad GOUD in ETF's, fondsen en exchanges. De prijzen van GOUD en zilver blijven vrijwel onveranderd, maar er was opnieuw veel volatiliteit in de markt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 15 december 2013

Jim Rogers: liever zilver dan GOUD

Als Jim Rogers echt zou moeten kiezen, dan opteert hij voor zilver boven GOUD. Dit omdat zilver volgens de goeroe nog meer in waarde heeft verloren dan GOUD het afgelopen jaar.

Als Jim Rogers echt zou moeten kiezen, dan opteert hij voor zilver boven GOUD. Dit omdat zilver volgens de goeroe nog meer in waarde heeft verloren dan GOUD het afgelopen jaar.

Jim Rogers sprak in een interview met BullionVault een lichte voorkeur uit voor zilver. Wie naar de zilvergrafiek over de afgelopen twaalf maanden kijkt (zie bijgevoegde grafiek) in euro’s ziet inderdaad een harde daling: begin 2013 noteerde een troy ounce zilver in euro’s nog bijna €25. Diezelfde troy ounce is nu te koop voor circa €14. Dat komt overeen met een daling van meer dan 40 procent. Zelfs GOUD heeft het het afgelopen jaar niet zo bont gemaakt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs