Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3721 tot 3725
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 29 oktober 2013

World Gold Council geeft weerwoord aan Eric Sprott

Vermogensbeheerder Eric Sprott stuurde onlangs een open brief naar de World Gold Council, waarin hij stelt dat de vraag en aanbod cijfers in de GOUDmarkt niet kloppen. Door verkeerde informatie te geven zouden beleggers verkeerde keuzes maken. De World Gold Council slaat terug.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 28 oktober 2013

Marc Faber: ‘Als je GOUD wil kopen, kies dan voor kwalitatieve GOUDmijnaandelen’

Marc Faber is niet enkel een populaire beleggingsstrateeg, hij is ook lid van de Barron’s Ronde Tafel, een genootschap van financiële experts voor het Amerikaanse financiële weekblad.

Marc Faber werd door Barron’s gevraagd naar zijn mening over de GOUDprijs, aangezien hij goed bekend is met GOUD. Hij wees de interviewer in kwestie erop dat vele experts vandaag negatief zijn over GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 28 oktober 2013
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 28 oktober 2013

Waarom wij rotsvast blijven geloven in GOUD

De consolidatiefase van de GOUDprijs duurt veel langer dan de meeste hadden verwacht, mezelf incluis. Dit zorgt voor het zwakste sentiment in tientallen jaren en het zorgt er ook voor dat zelfs de grootste believers beginnen twijfelen. Om deze believers terug op het juiste pad te brengen, heeft

Om deze believers terug op het juiste pad te brengen, heeft Gold Stock Bull de fundamenten nog eens op een rijtje gezet:Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$