Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7987 artikelen gevonden. Artikel 3726 tot 3730
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

GOUDprijs nog dit jaar weer op $ 1,600

De GOUDprijs moet nog dit jaar het niveau van $ 1.600 kunnen bereiken. Anthem Blanchard, CEO van Anthem Vault, in de VS een ware autoriteit op het gebied van edelmetalen, is daarvan overtuigd. Hij verkoopt met Anthem Vault fysiek GOUD en zilver aan Amerikaanse consumenten en heeft dus niets te maken met de papieren GOUDmarkt.

Blanchard maakt zich sterk dat het slot van 2013 er qua evolutie van de GOUDprijs veelbelovend uitziet. Die GOUDprijs zal voor het einde van dit jaar weer op $ 1,600 staan. Dat betekent dat er vanaf de huidige prijsniveaus nog een aardig ritje kan worden afgelegd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

We zitten nu al op een nieuwe GOUDstandaard

In 1971 werd de GOUDstandaard afgeschaft en werd er voor het eerst in de geschiedenis overgestapt op een globaal fiat muntsysteem. De Petrodollar werd ingevoerd waarbij alle handel in olie over heel de wereld in dollars moest gebeuren. Dit gaf de Verenigde Staten een gigantisch voordeel en was mede verantwoordelijk voor menige oorlogen die de VS voerde. Maar het spel is bijna gedaan zegt Max Keiser op The Huffington Post.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 24 september 2013

Er is geen weg meer terug

Deze markt zit vol verrassingen.

Dat is toch het minste dat je kan zeggen?

Wie had er gedacht dat GOUD een klap zou krijgen NA Bernanke's "no-tapering"?

Bron: academica.nl
Geplaatst: dinsdag 24 september 2013

In participatiesamenleving betalen de hogere inkomens

Prinsjesdag 2013: in participatiesamenleving betalen de veelverdieners

Op Prinsjesdag 2013 waren, buiten de GOUDen koets, weinig GOUDen randjes te bekennen. De koopkracht daalt komend jaar gemiddeld met 0.5%. Fiscaal verandert er veel. Een versobering van kindregelingen, er wordt bezuinigd op zorg én er wordt nog eens 6 miljard extra bezuinigd. In 2014 dragen de sterkste schouders de zwaarste lasten: voornamelijk de hogere inkomens moeten inleveren. Nederland verandert van een klassieke verzorgingsstaat in een participatiesamenleving.  Wat wordt hier eigenlijk mee bedoeld? Wat zijn de belangrijke  aangekondigde bezuinigingen in 2014?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 24 september 2013

Stort China zich op de fel beklaagde GOUDmijnsector?

2013 is niet het jaar van de GOUDmijnen. De GOUDmijnaandelen kende een korte heropleving in juli en augustus, maar kunnen die stijging niet doorzetten. Eerder dit jaar gingen er al tientallen procenten af van de GOUDmijnaandelen. Maar de redding van de sector kan misschien wel eens uit het Oosten komen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$