EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
36
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3726 tot 3730
Geplaatst op: woensdag 13 november 2013

Grootste Chinese GOUDkluis opent haar deuren

De Chinese vraag naar GOUD neemt indrukwekkende proporties aan. Afgelopen maand opende de grootste Chinese GOUDdepot haar deuren in Shanghai.

De beheerder van dienst is Malca-Amit Global, een firma uit Hong Kong die haar sporen heeft verdiend in dit segment. De nieuwe GOUDkluis kan maar liefst 2000 ton GOUD herbergen voor haar klanten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

China heeft in het geheim 300 ton GOUD gekocht

In 2012 kochten de centrale banken wereldwijd gezamenlijk nog 535 ton GOUD. In 2013 zal de hoeveelheid vermoedelijk lager uitkomen, maar het zal toch het 5e jaar op rij zijn dat de centrale banken netto kopers zijn van GOUD. En dit zijn de cijfers exclusief China aangezien de Chinese centrale bank geen cijfers vrijgeeft over zijn GOUDvoorraad.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Waarde Bitcoin kan stijgen naar $ 37.815 per BTC

De prijs voor Bitcoin zit weer stevig in de lift. Opvallend is dat Bitcoin vaak stijgt in tijden dat GOUD en zilver dalen en omgekeerd. Dit maakt Bitcoin een zeer goede diversificatie voor diegene die zijn geld buiten het fiat muntsysteem wil houden, zo staat ook in het Bitcoin rapport van Tuur Demeester.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Shanghai heeft een nieuwe GOUDkluis voor 2.000 ton GOUD

De Chinezen verzamelen steeds meer GOUD en moeten dat natuurlijk ergens veilig bewaren. Een nieuwe GOUDkluis in de vrijhandelszone van Shanghai biedt plaats aan 2.000 ton GOUD, ruim drie keer de totale Nederlandse GOUDvoorraad!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

GOUD deelt niet mee in de feestvreugde

Goed nieuws, is slechts nieuws. Althans dat gold voor het sterk meevallende banenrapport in de VS en in het verlengde daarvan een GOUDprijs die wederom stevig onder druk stond.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs