Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 3731 tot 3735
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 1 november 2013

China heeft in september 116,3 ton GOUD geïmporteerd

China heeft in de maand september opnieuw veel GOUD gekocht. Via Hong Kong importeerde het land in totaal 116,3 ton GOUD, bijna 67% meer dan in dezelfde maand van vorig jaar. In de eerste negen maanden van dit jaar importeerden de Chinezen 1.114,9 ton GOUD, bijna een verdubbeling ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar. Aziaten trekken zich weinig aan van de lagere GOUDprijs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 1 november 2013

GOUD: stilte voor de storm

Het is relatief rustig op de GOUDmarkt. Zowel de stieren als de beren houden zich opvallend stil. Daar kan wel eens snel verandering in komen.

Beleven we de stilte voor de storm op de GOUDmarkt? De afgelopen dagen viel er merkwaardig weinig te melden over de gebeurtenissen op de GOUDmarkt. De GOUDprijs blijft gevangen in een relatief kleine trading range.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 1 november 2013

Jim Sinclair: GOUD gaat naar $50.000

We zijn op weg naar de vernietiging van ons geld, zegt Jim Sinclair in een interview met Greg Hunter van USA WatchDog. We zien de ontwikkeling waarbij de Verenigde Staten transformeert van de meest machtige staat ter wereld naar een of andere bananenrepubliek.

Volgens Jim Sinclair zal de Amerikaanse dollar totaal vernietigd worden als hyperinflatie optreedt. Een van de aanstokers zou kunnen zijn wanneer Saoedi-Arabië de dollar laat vallen. Als de Saoedies hun olie niet meer verkopen in dollars, zal de koopkracht van de dollar zienderogen dalen en betalen ze in de Verenigde Staten vier tot vier keer zoveel voor hun brandstoffen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Peter Schiff en James Turk over GOUD

De twee onderstaande video's komen van The Gold Report. In de eerste video legt Peter Schiff uit waarom hij positief is voor GOUD.

Dit interview werd afgenomen vlak nadat de Verenigde Staten een overeenkomst bereikte over het schuldplafond. In de tweede video laten we James Turk aan het woord.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Dubai gaat eigen handelsplatform voor GOUD ontwikkelen.

Dubai, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, is een waar knooppunt geworden voor de fysieke GOUDmarkt. Door de centrale liggen is de stad de uitvalsbasis voor Indiërs, Chinezen en Arabieren die GOUD willen kopen. Om de markt nog beter van dienst te zijn wil de grondstoffenbeurs van Dubai een markt voor GOUDcontracten opzetten. De contracten hebben betrekking op 1 kilo GOUD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$