Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 3741 tot 3745
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 30 oktober 2013

Aankopen GOUD centrale banken vertraagt

De aankoop van GOUD door centrale banken vertraagt ten opzichte van vorig jaar. Centrale banken blijven netto koper van GOUD maar september liet het laagste volume optekenen van dit jaar. Opvallend was dat Rusland een kleine hoeveelheid GOUD verkocht in september - aldus

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 30 oktober 2013

Steeds meer jongeren en kleine spaarders kopen GOUD

In Duitsland kopen steeds meer jonge mensen en mensen met een bescheiden spaarrekening GOUD, dat schrijft Deutsche Wirtschaft Nachrichten op basis van een rondvraag onder Duitse GOUDhandelaren. Daaruit blijkt ook dat men juist meer GOUD is gaan kopen door de dalende GOUDprijs. De verhouding tussen verkoop en terugkoop transacties ligt op 10:1. In Nederland zien we een soortgelijke trend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 30 oktober 2013

Speculant herontdekt de GOUDmarkt

De GOUDmarkt ligt er sinds enige tijd weer wat beter bij. En dat is speculanten ook opgevallen. De long posities in GOUD futures en opties lopen weer stevig op.

De cijfers zijn ietwat gedateerd (8 oktober) als gevolg van de shutdown van de Amerikaanse overheid, maar geven toch een aardig beeld van de activiteiten van handelaren en speculanten op de GOUDmarkt.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 30 oktober 2013

"Centrale banken verliezen vertrouwen in GOUD"

Het Belgische Moneytalk suggereert dat centrale banken het vertrouwen in GOUD beginnen kwijt te raken. Een zeer suggestief en misleidend artikel, zo laat Marketupdate zien.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 30 oktober 2013

Hoe lang blijft zilver nog een slapende reus

De globale financiƫle toestand ziet er vandaag slechter uit dan in 2008, toen het systeem op enkele uren van een volledige shutdown stond. Rond die tijd waren edelmetalen het favoriete toevluchtsoord. De laatste twee jaar trappelen GOUD en zilver ter plaatste of hebben ze last van serieuze winstnemingen. Voor zilver zijn de fundamenten voor een hogere prijs overweldigend. Wanneer gaat deze reus eindelijk ontwaken?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$