Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 3741 tot 3745
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 8 oktober 2013

Peter Schiff: De Fed liegt

Peter Schiff doet behoorlijk veel moeite zich in te houden wanneer Joseph Deaux hem een paar gevoelige vragen stelt omtrent de GOUDprijs en de rol van de Fed, zo staat op GOUDportal. Volgens Peter kan het alleen maar goed zijn voor de GOUDprijs indien het schuldplafond verhoogd gaat worden. Het bevestigd namelijk dat de VS nog meer schulden uit heeft staan en vaker de geldprinter moeten aanspreken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 8 oktober 2013

Kalmte voor de storm in edelmetalen

Een financiële orkaan vernietigde een groot deel van de activa in 2007 - 2008, maar de zondvloed aan liquiditeiten heeft de markten er bovenop geholpen. Dit geeft een vals gevoel dat alles onder controle is en dat de storm definitief voorbij is. Maar in feite zitten we juist in het oog van de storm, daar waar het altijd windstil is voor dat de hel losbarst, aldus SR Srocco Report.

In 2007 werden er amper GOUDen munten verkocht, het was dan ook de perfecte omgeving voor de beleggers. Na het uitbreken van de financiële crisis, explodeerde de vraag naar golden eagles. De typische marktpsychologie zorgt ervoor dat de vraag afneemt naarmate het gevoel van veiligheid de bovenhand neemt. En dat begrijpen ze bij de Fed en andere centrale banken. Een shake out van de GOUDprijs begin dit jaar, heeft het vertrouwen in GOUD helemaal aangetast.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 8 oktober 2013

GOUDcontracten nu ook verhandelbaar in Maleisië

Ook in Maleisië kunnen beleggers voortaan in GOUD handelen, want sinds gisteren worden er op de derivatenbeurs contracten van 100 gram GOUD aangeboden. De contracten zijn uitgedrukt in de lokale valuta (de ringgit) en zijn daarmee een ideaal hedging instrument voor GOUDhandelaren. Ze hebben niet langer het dollarrisico van GOUDcontracten op de Amerikaanse beurs.

Bron: goudportal.nl
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

Schiff: Fed liegt alles bij elkaar en voorspelling GOUDprijs deugt niet

Schiff: Fed liegt alles bij elkaar en voorspelling GOUDprijs deugt niet

Peter doet behoorlijk moeite zich in te houden wanneer Joseph Deaux hem een paar gevoelige vragen stelt omtrent de GOUDprijs en de rol van de Fed.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

Hoe China de wereld over neemt : GOUDbaar na GOUDbaar

Wie over GOUD spreekt kan niet om China heen, als grootste producent van het gele edelmetaal en goed op weg om dit jaar India voorbij te steken als grootste importeur.  Verwacht wordt dat ...

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$