Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8128 artikelen gevonden. Artikel 3746 tot 3750
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

GOUD shorten? Heel onverstandig

Spelbepalers als Goldman Sachs gebruiken drogredenen om hun verkoopadvies in GOUD te onderbouwen. De redenering is soms zelfs ronduit simpel. Vreemd voor een bedrijf met de slimste koppen in dienst.

Dat het op de GOUDmarkt hard tegen onzacht gaat staat als een paal boven water. In de praktijk stellen we vast dat de derivatenmarkt zich lijnrecht tegenover de fysieke markt heeft gezet. De fysieke kopers van GOUD ondersteunen de GOUDmarkt, de derivatenmarkt stelt zich aan de verkoopzijde op.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Canadese miljardair : “GOUD en China zullen de wereld domineren” (video)

Het is de superintelligente Canadees Eric Sprott van Sprott Asset Management die bovenstaande uitspraak doet.  Investeer daarom in GOUD en in dat waarin China investeert, is zijn praktische boodschap aan beleggers wereldwijd.  Of het nu gebeurt binnen 1 jaar of 2 jaar – komen doet het zegt hij, gebaseerd op feiten.  Kijk naar de enorme fysieke vraag naar GOUD en zilver.  Kijk naar de overheidstekorten en trek de conclusie dat waar we naartoe gaan is : The End Game!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Hebben China en de VS een GOUD-deal

China's grootste private conglomeraat in grondstoffen, vastgoed en pharma "Shanghai's Hutchison Whampoa" heeft in alle stilte JP Morgan's voormalige hoofdkwartier 1 Chase Manhattan Plaza gekocht voor $ 725 miljoen. Is het toevallig dat dit gebouw de grootste GOUDkluis ter wereld bezit - langer dan een voetbalveld lang en zelfs beschermt tegen een nucleaire aanval?

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Wordt fysieke uitlevering van edelmetaal een probleem?

Het begint er steeds meer op te lijken dat centrale banken, in het bijzonder de Amerikaanse FED, lang niet zoveel GOUD in bezit hebben als officieel is opgegeven. Dat blijkt ook uit ...

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$