Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8110 artikelen gevonden. Artikel 376 tot 380
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 1 december 2016

Tussenstand indices 2016

Met nog 1 maand te gaan is dit het overzicht van de indices, koersen en prijzen die we jaarlijks volgen. Elke maand een tussenstand:

Verrassingen? Nee, niet echt als je de maandelijkse tussenstanden hebt gevolgd. Of misschien toch wel. Het sentiment voor GOUD en zilver lijkt zo slecht dat het lijkt alsof “we op verlies staan”. Maar een 10% gemiddeld voor de edelmetalen is toch niet slecht te noemen, laat staan verlies. En het lijkt of de mainindices – die op record hoogtes opereren, op flink winst staat, maar die moeten het gemiddeld met minder dan 10% doen. De AEX belegger komt er helemaal magertjes van af: onder de 4%.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 1 december 2016

GOUD als veilige haven in hyperinflatie

In een hyperinflatie is fysiek GOUD kopen misschien wel de beste manier om je vermogen te beschermen. Het is namelijk de makkelijkst verhandelbare fysieke bezitting die je buiten het bereik van overheden en banken kunt bewaren. Het is meer liquide dan kunst, niet aan een locatie gebonden zoals vastgoed en grond en het wordt niet via een beurs verhandeld zoals aandelen en obligaties.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 30 november 2016

Royal Mint maakt GOUD verhandelbaar via blockchain

De Britse Royal Mint en de CME Group lanceren volgend jaar een nieuw handelsplatform op basis van blockchain technologie. Via dit nieuwe platform kunnen gebruikers 24 uur per dag en 365 dagen per jaar GOUD verhandelen, zonder tussenkomst van een broker die alle transacties moet verwerken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 29 november 2016

Een geheim over de GOUDmarkt

De GOUDprijs heeft het niet gemakkelijk. De rentevoeten stijgen, aandelenmarkten tikken nieuwe records aan en het optimisme rond het gele edelmetaal smelt als sneeuw voor de zon. Toch zijn er enkele belangrijke factoren die een sterke positieve invloed hebben op de toekomstige evolutie van de GOUDprijs. Dit geheim (eigenlijk zijn het er 2) weet bijna niemand, zelfs de sterkste GOUDkevers niet.

Fundamenteel gaat het GOUD nog steeds voor de wind:

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 29 november 2016

GOUD kopen of GOUDmijnen?

Beleggen in GOUDmijnen of fysiek GOUD kopen?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$