Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 376 tot 380
Bron: The Bullion House
Geplaatst: zondag 25 december 2016

GOUD zag langste daling sinds 2004

GOUD heeft een van de slechtste periodes in twaalf jaar tijd achter de rug. Ondanks dat de GOUDprijs......

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 23 december 2016

Rusland blijft GOUD kopen: 31 ton in november

Rusland heeft in november 31 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de laatste cijfers van de centrale bank. Daarmee groeit de totale GOUDreserve naar 1.614,27 ton, goed voor een zesde plaats op de ranglijst van landen met de grootste GOUDvoorraden. Sinds het begin van dit jaar heeft Rusland al bijna 200 ton van het edelmetaal aan haar reserves toegevoegd, vergelijkbaar met de totale aankopen van heel 2015.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 22 december 2016

EU wil aan grens GOUD en cash in beslag nemen

Er is net een zoveelste terroristische aanslag geweest en die opportuniteit moet aangegrepen worden om nieuwe regels door te drukken. Regels die onze financiële privacy en vrijheid nog verder op de helling zetten.

Deze keer komt de Europese Commissie met het voorstel om aan de grenzen te niet enkel te controleren op explosieven en andere wapens maar ook op GOUD en cash!

Mensen die bij het reizen meer dan €10.000 meenemen moeten dit nu al aangeven. Maar onder de nieuwe regels kunnen kleinere bedragen ook in beslag genomen worden als er een VERMOEDEN is van criminele activiteit!

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 22 december 2016

GOUDreserves Rusland groeien hard in november

Rusland kocht in oktober een recordhoeveelheid van 40 ton GOUD op. Ook in november kocht de Russische centrale bank.....

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: donderdag 22 december 2016

Sharia-compliant GOUD transacties goed voor GOUD?

Financiële experts op het gebied van de islamitische wetgeving (sharia) hebben eindelijk regels voor GOUDtransacties ontwikkeld. Dit opent de weg naar veel actievere GOUD- en zilverhandel door islamitische instellingen, en kan op de lange termijn van aanzienlijke invloed zijn op de fysieke vraag naar de metalen.

Hoewel GOUD in de islamitische wereld zeer in trek is in de vorm van sieraden, heeft het een verwaarloosbare rol in de financiële sector als gevolg van onzekerheid over wat religieus toelaatbaar is. De nieuwe normen, die ook van toepassing zijn op zilver, helpen om dit te veranderen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$