Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 3761 tot 3765
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

5 goede redenen waarom Mike Maloney gelooft in GOUD en zilver

Mike Maloney is een GOUDkever, maar niet zomaar de minste. Maloney weet als een van de weinige zijn argumenten te ondersteunen door fundamentele bewijzen. Als Mike Maloney iets uitlegt, hangen de meeste mensen aan zijn lippen. Mike Maloney heeft dan ook 5 goede redenen waarom hij nog steeds gelooft in GOUD en zilver.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

Von Greyerz: Fed zal niet gaan ‘taperen’

economische lot ligt in de handen van Bernanke. Egon von Greyerz, de stichter van de prestigieuze Zwitserse beleggingsvennootschap Matterhorn Asset Management, zegt dat de Amerikaanse centrale bank níet zal gaan “taperen”. De FED kan zich dit volgens von Greyerz gewoonweg niet permitteren. Hierdoor zou de GOUDprijs flink kunnen gaan stijgen. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

Grieken betogen tegen banenverlies

In Griekenland worden grote betogingen verwacht nu de hele overheidssector opgeroepen is tot een 48 uursstaking. Enkele uren na de start van de betogingen raakte bekend dat een antifascistische rapper overleden is aan de verwondingen die hij opliep in een gevecht met verschillende leden van neonazistische partij GOUDen Dageraad. De vechtpartij begon volgens poitiebronnen rond middernacht in een voorstad van Athene. Het slachtoffer, Pavlov Fyssas, is een antifascistische rapper. De voornaamste verdachte, die al bekend heeft, is een 45-jarig lid van de neonazistische partij GOUDen Dageraad. De politie heeft de man, die in bezit was van een mes, al opgepakt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

“De dollar zal vervangen worden door SDR’s of GOUD

Jim Rickards houdt een gelijkaardig pleidooi als in het vorige artikel met Nomi Prins. Ook Rickards is van mening dat de grote banken nog steeds veel te groot zijn en nog steeds een veel te groot gevaar vormen voor het financieel systeem. In dit artikel van MarketUpdate was Jim Rickards onlangs te gast bij Max Keiser om te praten over het beleid van de Amerikaanse centrale bank en de dreigende dollarcrisis.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

India schroeft importheffing GOUDen sieraden op naar 15%

De Indiase regering slaat twee vliegen in één klap. Ze maakt GOUD nog duurder door de importheffing op juwelen te verhogen van 10 naar 15 procent. Tegelijkertijd komt ze Indiase juweliers tegemoet, die klaagden over goedkoper import uit landen als Thailand en Maleisië. Hoe hoog moeten de heffingen zijn, voordat Indiërs het GOUD links laten liggen?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$