EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3761 tot 3765 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 6 december 2013

GOUD naar $ 1.000 – zilver houdt stand

... dat is de mening van The Morgan Report. De papieren GOUDprijs kan in december nog verder dalen naar $ 1.000 - $ 1.050 terwijl de zilverprijs stand kan houden rond het huidige niveau. Er is een veel grotere krapte op de zilvermarkt en de GOUD/zilver ratio staat met 63:1 al aan de hoge kant.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

De daling van de Petrodollar is goed voor GOUD

Het systeem van de Petrodollar is een van de belangrijkste indicatoren over de rol van de Amerikaanse dollar. Als het systeem afbrokkelt, brokkelt ook de Amerikaanse dollar af en daarmee heel Amerika. Er verschijnen steeds meer scheuren in het systeem van de Petrodollar wat op termijn dan ook bijzonder positief is voor de GOUDprijs volgens expert Jim Rickards.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Wat brengt ons de GOUDprijs de komende weken

... ziet dat GOUD niet meer op de agenda staat bij de meeste beleggers in de Verenigde Staten. GOUD is voorbij, geschiedenis, beleggers concentreren zich nu liever op de nieuwe Tesla's, Googles en Bitcoins. Als de interesse van het publiek verdwijnt, is dit altijd een goede tegendraadse indicator.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Bitcoin, het nieuwe GOUD?

GOUDgekkies. Ze zijn dit jaar nogal stil op de verjaardagsfeestjes. Niet zo gek, want de GOUDprijs is dit jaar al met meer dan een kwart gedaald. Komt niet helemaal overeen met de theorie van de GOUDliefhebbers. Omdat centrale banken veel geld in het systeem pompen kon het niet anders dan dat de GOUDprijs omhoog zou moeten blijven gaan.

Lees verder op hol.es
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

GOUDmijnen trekken veel geld aan

Een van dé referentiepunten op het gebied van GOUDmijnen zijn de ETF's GDX en GDXJ. Hoewel deze indexen dit jaar meer dan halveerden, blijven beleggers geld pompen in deze indexen. Als het echt zo slecht zou gaan met de GOUDmijnsector, dan zouden investeerders de GOUDmijnen volledig links laten liggen - wat duidelijk niet het geval is.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs