Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8146 artikelen gevonden. Artikel 3761 tot 3765
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Dit is dé trade voor de komende jaren,…

De Nasdaq tart alle wetten van de zwaartekracht. Niets lijkt een verdere stijging in de weg te staan. Het is precies terug 1999 waar beleggers achter alles aan holden wat naar internet rook terwijl de GOUD- en zilvermijnen voor dood achter gelaten werden. In 1999 was het technologiefeestje bijna gedaan en begon het GOUD & zilver feestje. Gaan we dit op nieuw beleven?

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Wordt uitlevering van fysiek GOUD een probleem?

Het begint er steeds meer op te lijken dat centrale banken, in het bijzonder de Amerikaanse FED, lang niet zoveel GOUD in bezit hebben als officieel wordt beweerd Dat blijkt onder andere uit het verzoek van Duitsland in januari van dit jaar om 300 ton GOUD te

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

GOUD shorten? Heel onverstandig

Spelbepalers als Goldman Sachs gebruiken drogredenen om hun verkoopadvies in GOUD te onderbouwen. De redenering is soms zelfs ronduit simpel. Vreemd voor een bedrijf met de slimste koppen in dienst.

Dat het op de GOUDmarkt hard tegen onzacht gaat staat als een paal boven water. In de praktijk stellen we vast dat de derivatenmarkt zich lijnrecht tegenover de fysieke markt heeft gezet. De fysieke kopers van GOUD ondersteunen de GOUDmarkt, de derivatenmarkt stelt zich aan de verkoopzijde op.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Canadese miljardair : “GOUD en China zullen de wereld domineren” (video)

Het is de superintelligente Canadees Eric Sprott van Sprott Asset Management die bovenstaande uitspraak doet.  Investeer daarom in GOUD en in dat waarin China investeert, is zijn praktische boodschap aan beleggers wereldwijd.  Of het nu gebeurt binnen 1 jaar of 2 jaar – komen doet het zegt hij, gebaseerd op feiten.  Kijk naar de enorme fysieke vraag naar GOUD en zilver.  Kijk naar de overheidstekorten en trek de conclusie dat waar we naartoe gaan is : The End Game!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$