Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8028 artikelen gevonden. Artikel 3761 tot 3765
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Rusland en Turkije kopen nog meer GOUD

Rusland en Turkije hebben in augustus opnieuw veel GOUD gekocht. Turkije voegde ruim 23,3 ton aan haar reserves toe en bracht daarmee haar totale voorraad op 487,35 ton. Rusland stapelde 12,7 ton GOUD bij en komt daarmee op een totale voorraad van 1.015,5 ton. In juli kochten beide centrale banken ook al veel GOUD.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 26 september 2013

Thai kopen GOUD als gekken

GOUD gaat in Thailand als warme broodjes over de toonbank. YLG Bullion International Co., de grootste GOUD importeur van Thailand, publiceerde een zeer optimistisch rapport betreffende  de verwachte verkopen. Voor dit jaar wordt er niet meer of niet minder dan een verdubbeling van de verkopen van fysiek GOUD verwacht.

De daling van de GOUDprijs heeft de honger van de Thaise consument naar GOUD alleen maar aangewakkerd, ze kopen momenteel als gekken. Chief Executive Officer Pawan Nawawattanasub van YLG Bullion International verwacht dit jaar 200 ton GOUD te zullen importeren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Als het monetaire systeem crasht, is het enige dat telt hoeveel GOUD je hebt

Bull Market Thinking had de eer om een interview te mogen doen met James Rickards. Volgens Rickards is de Fed bezig met het blazen van bubbels, net als eind jaren '90 en midden jaren '00. Net als bij de andere bubbels, zal ook deze bubbel pijnlijk eindigen. Het probleem is dat bubbels langer kunnen groeien dan men voor mogelijk acht.

Er zijn veel fondsbeheerders die denken dat we aan de vooravond van een heropleving staan. Maar dat is verkeerd omdat ze de verkeerde modellen gebruiken. We zitten momenteel niet in een cyclische cyclus, maar in een depressive – zoals in de jaren ‘30.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Dit zijn dé aandelen voor de volgende jaren

Volgens Wyatt Investment Research zitten we momenteel in de GOUDen eeuw voor small cap dividendaandelen. De grote algemene aandelen zitten in een sterke uptrend, maar het zijn de small caps die het nog veel beter doen. Ondertussen betaalt 49 procent van de small caps uit de S&P 600 een dividend, het hoogste percentage ooit.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Mike Maloney: “Als je merkt dat GOUD gemanipuleerd wordt, volgt er meestal slecht nieuws”

Volgens Mike Maloney verliest de Amerikaanse dollar binnen enkele jaren haar status als wereldreservemunt. Het buitenland is niet langer bereid om de schulden van Amerika te dragen en treft daarom steeds meer voorbereidingen op een tijdperk na de dollar. Zo sluiten steeds meer opkomende economieën handelsovereenkomsten die het gebruik van Amerikaanse dollars overbodig maken. Daarnaast worden dollarreserves in toenemende mate omgezet in zogeheten ‘hard assets’.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$