Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 3766 tot 3770
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

"Met 25 troy ounce GOUD koop je straks een huis"

Volgens de Amerikaanse GOUDhandelaar Mike Maloney komt er een moment waarop je met 25 troy ounce GOUD (minder dan een kilo) een huis kunt kopen. Is dat wel realistisch? Zijn GOUDbeleggers gek geworden? Of krijgen we een herhaling van de hyperinflatie in Weimar Duitsland, toen vermogende mensen met een beetje GOUD complete huizenblokken kochten?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Volgens deze grafieken kan de GOUDprijs nog veel lager

Volgens Gold Scents is het belangrijk om te kijken naar de weekgrafieken om te zien welke richting een activa uit gaat. Voor GOUD (en zilver) ziet het er momenteel alles behalve rooskleurig uit. Alles wijst erop dat de GOUDprijs een tussentijdse top heeft gemaakt in een dalende trend. Op onderstaande grafiek is te zien hoe de zware daling van afgelopen donderdag zware schade heeft toegebracht aan de GOUDprijs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Grafiek voor GOUDbeleggers met stress

Dat de GOUDmarkt zeer binnenkort door China en India bepaald zal worden kon u eerder vandaag bij ons al lezen. Particulieren uit deze landen zijn verzot op tastbaar GOUD en de vraag naar het edelmetaal stijgt er (minstens) even snel als hun inkomen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Eric Sprott: GOUD naar $ 2.400 tegen volgende zomer

Eric Sprott is te gast bij de Vanessa Collet van Goldseek.com. De eerste vraag gaat er direct over waarom Sprott denkt dat de GOUDprijs tegen volgende zomer op $ 2.400 zal staan, ruim $ 1.000 hoger dan vandaag. Dit zou een stijging inhouden van 85 procent.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Fysieke vraag zal GOUDprijs vanaf nu bepalen

Voor bezitters van GOUD en/of GOUDmijnaandelen was de daling van de GOUDprijs waarschijnlijk een pijnlijke zaak. De verwachtingen waren hooggespannen en die werden dus niet ingelost. Maar hierbij moeten we toch een relativerende opmerking maken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$