EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3766 tot 3770 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

GOUD: krijgen we horror of een mega short squeeze?

Uit een eerder artikel van deze morgen blijkt dat bijna alle technische indicatoren op rood staan voor de GOUDprijs. Indien we dit jaar geen forse stijging meer zien, komen de technische indicatoren voor de lange termijn ook in het rood te staan. Die forse stijging kan er misschien nog komen in de vorm van een mega short squeeze - anders dreigt er horror voor de GOUDprijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Deze uitstekende analyse voorspelt het einde van de stierenmarkt,… in GOUD

Technische analyse kan soms akelig waar zijn. Hoe we ook hameren op de sterke fundamenten van de GOUDmarkt, deze technische analyse van de GOUDmarkt haalt heel de stierenmarkt onderuit en voorspelt niets anders dan een dalende GOUDprijs; op korte termijn - op middellange termijn en vermoedelijk ook op lange termijn, aldus Gold Silver Worlds

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Kunnen de GOUDmijnen de lagere GOUDprijs nog wel verdragen?

De daling van de GOUDprijs zet de mijnbouwsector verder onder druk. Hun winstmarge komt steeds meer onder druk te staan, omdat de productiekosten blijven stijgen en steeds dichter bij de GOUDprijs komen. Hoe hoog zijn de kosten voor giganten als Barrick Gold, Goldcorp en Newmont Mining?

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Bitcoin is booming, maar kent u Litecoin al?

Ingezonden artikel van Tuur Demeester van DeBitcoin | We krijgen vaak de vraag of Litecoin, het jongere en eigenzinnige broertje van Bitcoin, nu een toekomst heeft of niet. Ik ben op dit punt best optimistisch over Litecoin, maar niet omdat het zogezegd onmogelijk is om er gespecialiseerde mining chips voor te bouwen (ASICs). Ik stel al een tijd dat dat zoiets perfect mogelijk is, en nu gebeurt het ook echt. Dus het minen van Litecoin zal in de toekomst dezelfde richting uitgaan als dat van Bitcoin. (Met die ‘centralisatie’ is volgens mij overigens niets mis, ik noem het liever ‘specialisatie’, net zoals we in de GOUDsector ook zagen hoe mensen eerst elk voor zich in de rivieren naar GOUD gingen zeven, tot de winstmarges daalden en er gespecialiseerde GOUDmijnen ontstonden die de job efficiënter aanpakten.)

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 25 november 2013

Een interessante kijk op de psyche van de beleggers

Google digitaliseerde meer dan een miljoen boeken die terug gaan tot 1500. In heel die digitale database kan je zoeken op bepaalde trefwoorden. Zo ontdekte Sovereign Man dat het woord "GOUD" piekte in de Amerikaanse litteratuur in 1933 - het jaar dat het privaat bezit van GOUD werd verboden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs