EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3771 tot 3775 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

Vraag naar fysiek GOUD blijft ongekend groot

Fysiek GOUD blijft bij velen hoog op het verlanglijstje staan, in weerwil van de perikelen van de GOUDprijs op de financiële markten. Komend jaar zouden de bordjes wel eens verhangen kunnen worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

Dit is waarom GOUD en zilver het zo moeilijk hebben

Er zijn er nog veel die geloven dat quantitative easing goed is voor GOUD, de laatste 2 jaar bewijzen echter het tegendeel. Doordat de Fed liet weten dat ze de rentevoet nog lange tijd op 0 % zullen houden - langer dan dat QE loopt - waren de aandelenbeleggers opgelucht. Zo blijft het geld vloeien naar TINA - naar aandelen, weg van al de rest.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

Wat gebeurt er met de BTW op zilveren munten?

Er gingen de afgelopen week geruchten rond over een BTW-verhoging op zilveren munten per ingang van 2014. Dat blijkt niet van invloed te zijn op de Nederlandse markt, waar zilveren munten reeds voor het hoge 21% BTW-tarief verhandeld worden onder een speciale margeregeling. Lees meer daarover op GOUDstandaard.com.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

Goldman Sachs koopt GOUD, maar zegt zijn klanten te verkopen

Venezuela heeft een probleem. Onder het vorige regime van Hugo Chavez werden de dollar reserves afgebouwd en de GOUDreserves opgebouwd. Helaas kan je nog steeds niet veel doen met GOUD in de internationale handel, daar heb je nog steeds Amerikaanse dollars voor nodig. En dat heeft Venezuela niet meer zoveel, maar Goldman Sachs wel.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

Nieuw onderzoek: rommelden banken ook met de GOUDprijs?

De Duitse toezichthouder op de financiële markten, Bafin, onderzoekt hoe individuele banken participeren in het vaststellen van GOUD- en zilverprijzen.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs