Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3776 tot 3780
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Wil India zijn GOUD verkopen?

De GOUDprijs krijgt vandaag weer een mokerslag. Er gaat op het moment van schrijven weer 1,5 % af. Is het weer manipulatie zoals Maarten Verheyen denkt?

Of is het omdat er een akkoord in de maak lijkt in de Verenigde Staten? Of is het misschien omdat de Indiase centrale bank hintte op een mogelijke verkoop van zijn GOUD? Het laatste aspect wordt besproken op Market Update:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Wanneer stoppen de GOUDmanipulaties?

Ik heb er al vaker over geschreven maar nu begint de traditionele media zich ook vragen te stellen over de vreemde gebeurtenissen op de GOUDmarkt.

Je kan er dan ook echt niet meer naast kijken.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Raghuram Rajan: "We kunnen altijd nog GOUD verkopen"

De gouverneur van de Indiase centrale bank, Raghuram Rajan, heeft gezegd dat India haar GOUD kan verkopen als dat nodig is. In een noodgeval verkoopt India liever haar GOUD dan dat ze een noodlening van het IMF aanneemt. De Indiase economie loopt de laatste tijd wat stroever door de zwakke roepie, oplopende inflatie en door een tekort op de betalingsbalans.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Marc Faber bespreekt de volatiliteit van de GOUDprijs

Tom Keene (Bloomberg TV) vroeg aan Marc Faber hoe hij de recente volatiliteit van de GOUDprijs bekijkt en ervaart.

Voor Marc Faber is de GOUDprijs weer afgezakt naar de koopzone onder 1250 dollar, omdat het sentiment zo negatief is omtrent GOUD, maar de omstandigheden steeds beter worden.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

Een GOUDen toekomst

Larry Edelson, beleggingsspecialist voor Moneyandmarkets.com, is een echte GOUDkever, een goldbug. Iemand die een grote fan is van het gele edelmetaal maar zich in tegenstelling tot velen uit deze kleine gemeenschap niet laat meeslepen met elke GOUDmanie.  Er bestaan teveel mythes en propaganda, er is teveel inteelt, aldus Edelson.  Hij is er zich wel bewust van dat wat hij zo dadelijk gaat verklaren, hem niet in dank zal worden afgenomen…

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$