Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 3776 tot 3780
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Azië zal GOUD blijven kopen

Dat men in Azië een sterke voorkeur heeft voor GOUD, zal inmiddels geen verbazing meer wekken. Echter, de jongste cijfers van HSBC zullen u wellicht versteld doen staan.

HSBC Holdings is een bank die stevig verankerd is in Azië en die daarom het volste recht van spreken heeft wanneer het over de honger naar GOUD van de Aziaten gaat. HSBC maakt zich geen zorgen: de Aziaten zullen GOUD blijven kopen en wel in een stevig tempo.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Dit is dé trade voor de komende jaren,…

De Nasdaq tart alle wetten van de zwaartekracht. Niets lijkt een verdere stijging in de weg te staan. Het is precies terug 1999 waar beleggers achter alles aan holden wat naar internet rook terwijl de GOUD- en zilvermijnen voor dood achter gelaten werden. In 1999 was het technologiefeestje bijna gedaan en begon het GOUD & zilver feestje. Gaan we dit op nieuw beleven?

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Wordt uitlevering van fysiek GOUD een probleem?

Het begint er steeds meer op te lijken dat centrale banken, in het bijzonder de Amerikaanse FED, lang niet zoveel GOUD in bezit hebben als officieel wordt beweerd Dat blijkt onder andere uit het verzoek van Duitsland in januari van dit jaar om 300 ton GOUD te

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

GOUD shorten? Heel onverstandig

Spelbepalers als Goldman Sachs gebruiken drogredenen om hun verkoopadvies in GOUD te onderbouwen. De redenering is soms zelfs ronduit simpel. Vreemd voor een bedrijf met de slimste koppen in dienst.

Dat het op de GOUDmarkt hard tegen onzacht gaat staat als een paal boven water. In de praktijk stellen we vast dat de derivatenmarkt zich lijnrecht tegenover de fysieke markt heeft gezet. De fysieke kopers van GOUD ondersteunen de GOUDmarkt, de derivatenmarkt stelt zich aan de verkoopzijde op.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$