Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8170 artikelen gevonden. Artikel 3781 tot 3785
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Zwak banencijfer VS zet GOUDprijs en euro hoger

Een zwak banencijfer uit de VS zet de GOUDprijs meer dan een procent hoger. Tegelijkertijd verzwakte de dollar tegenover de euro, want de wisselkoers bereikte het hoogste niveau in twee jaar tijd. Men rekende op 180.000 nieuwe banen in de maand september, maar het werden er slechts 148.000. De werkloosheid in de VS blijft steken op 7,2%. De participatiegraad bleef onveranderd op 63,2%.

Bron: goudbelegger.com
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

JNUG, voor GOUDbeleggers met ballen!

GOUD en zilver zijn druk doende om een bodempatroon af te ronden, na een twee jaar durende bearmarkt binnen een grotere seculiere bullmarkt. Mijn persoonlijke mening is dat de bodem in juni 2013 is gezet en dat vanaf toen de nieuwe bullfase is begonnen. Maar of ik daar in gelijk krijg, of dat we nog iets dieper gaan met de edelmetaalkoersen, maakt eigenlijk niet zo veel uit. Niet voor de belegger die een paar jaar de tijd heeft. Iemand met een beleggingshorizon van 3 tot 5 jaar hoeft niet wakker te liggen als de edelmetalen en in hun kielzog de edelmetaalmijnen,  nog wat verder corrigeren de komende maanden. Voor deze beleggers, die niet bang zijn om tegen een tussentijds verlies aan te kijken, is er nu een nieuw beleggingsvehikel met een geweldig potentieel.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

GOUD opnieuw in Backwardation

De London Bullion Market Association (LBMA) Gold forward rates of de GOFO's zijn terug negatief. Hiermee is de GOUDmarkt terug in backwardation. Dit duidt op grote stress en tekorten op de fysieke GOUDmarkt. Meestal is dit een voorbode voor een stijging van de GOUDprijs - Bullion Street.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Azië zal GOUD blijven kopen

Dat men in Azië een sterke voorkeur heeft voor GOUD, zal inmiddels geen verbazing meer wekken. Echter, de jongste cijfers van HSBC zullen u wellicht versteld doen staan.

HSBC Holdings is een bank die stevig verankerd is in Azië en die daarom het volste recht van spreken heeft wanneer het over de honger naar GOUD van de Aziaten gaat. HSBC maakt zich geen zorgen: de Aziaten zullen GOUD blijven kopen en wel in een stevig tempo.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Dit is dé trade voor de komende jaren,…

De Nasdaq tart alle wetten van de zwaartekracht. Niets lijkt een verdere stijging in de weg te staan. Het is precies terug 1999 waar beleggers achter alles aan holden wat naar internet rook terwijl de GOUD- en zilvermijnen voor dood achter gelaten werden. In 1999 was het technologiefeestje bijna gedaan en begon het GOUD & zilver feestje. Gaan we dit op nieuw beleven?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$