Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8045 artikelen gevonden. Artikel 3786 tot 3790
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 24 september 2013

Er is geen weg meer terug

Deze markt zit vol verrassingen.

Dat is toch het minste dat je kan zeggen?

Wie had er gedacht dat GOUD een klap zou krijgen NA Bernanke's "no-tapering"?

Bron: academica.nl
Geplaatst: dinsdag 24 september 2013

In participatiesamenleving betalen de hogere inkomens

Prinsjesdag 2013: in participatiesamenleving betalen de veelverdieners

Op Prinsjesdag 2013 waren, buiten de GOUDen koets, weinig GOUDen randjes te bekennen. De koopkracht daalt komend jaar gemiddeld met 0.5%. Fiscaal verandert er veel. Een versobering van kindregelingen, er wordt bezuinigd op zorg én er wordt nog eens 6 miljard extra bezuinigd. In 2014 dragen de sterkste schouders de zwaarste lasten: voornamelijk de hogere inkomens moeten inleveren. Nederland verandert van een klassieke verzorgingsstaat in een participatiesamenleving.  Wat wordt hier eigenlijk mee bedoeld? Wat zijn de belangrijke  aangekondigde bezuinigingen in 2014?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 24 september 2013

Stort China zich op de fel beklaagde GOUDmijnsector?

2013 is niet het jaar van de GOUDmijnen. De GOUDmijnaandelen kende een korte heropleving in juli en augustus, maar kunnen die stijging niet doorzetten. Eerder dit jaar gingen er al tientallen procenten af van de GOUDmijnaandelen. Maar de redding van de sector kan misschien wel eens uit het Oosten komen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 24 september 2013

Dit is de belangrijkste reden waarom de GOUDprijs vanaf nu hoger kan…

Michael Gayed (Pension Partners) ziet de GOUDprijs vanaf nu hoger gaan als gevolg van het beleid van de Fed. Dat vertelde hij aan Trish Regan van Bloomberg TV.

De centrale bank wil niets liever dan een negatieve reële rente en zal in de komende periode alles in het werk stellen om deze doelstelling te bereiken. Voor aandelen wordt Gayed voorzichtiger…

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 24 september 2013

Bitcoin: zo goed als GOUD?

Slechts enkele jaren geleden was de Amerikaanse dollar nog zo goed als GOUD. Nu worden de mensen steeds sceptischer ten opzichte van fiatmunten zoals de dollar, de euro, de Japanse Yen,... In het verleden waren er bij verlies van vertrouwen in een munt altijd nog de edelmetalen om op terug te vallen. Maar nu is er ook Bitcoin. Is de Bitcoin zo goed als GOUD?

GOUD en zilver werden doorheen de geschiedenis niet zomaar gekozen als ideaal ruilmiddel. GOUD en zilver werden doorheen de geschiedenis naar voor geschoven door hun typische eigenschappen die hen perfect maakte als betaalmiddel. Een van die eigenschappen is dat het eindig is. Dit heeft de meeste overheden aangezet om fiatgeld te introduceren. Overheden houden er niet van als iets eindig is, ze hebben liever zo veel mogelijk van iets.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$