Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 3786 tot 3790
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Hebben China en de VS een GOUD-deal

China's grootste private conglomeraat in grondstoffen, vastgoed en pharma "Shanghai's Hutchison Whampoa" heeft in alle stilte JP Morgan's voormalige hoofdkwartier 1 Chase Manhattan Plaza gekocht voor $ 725 miljoen. Is het toevallig dat dit gebouw de grootste GOUDkluis ter wereld bezit - langer dan een voetbalveld lang en zelfs beschermt tegen een nucleaire aanval?

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Wordt fysieke uitlevering van edelmetaal een probleem?

Het begint er steeds meer op te lijken dat centrale banken, in het bijzonder de Amerikaanse FED, lang niet zoveel GOUD in bezit hebben als officieel is opgegeven. Dat blijkt ook uit ...

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Grillige GOUDprijs verbaast iedereen

Koersbewegingen zijn niet altijd te verklaren. Dat is een waarheid als een koe. Maar de grillige bewegingen bij de GOUDprijs verbaast een ieder, inclusief professionele handelaren.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 20 oktober 2013

GOUD en zilver report (Week 42)

De GOUDprijs steeg afgelopen week met 2,35% naar €961,83 per troy ounce. De zilverprijs steeg met 1,65% naar €515,05 per kilo. De prijsstijging was nog groter in dollars, omdat de Amerikaanse munt verzwakte ten opzichte van de euro. De dollar staat zelfs op het zwakste punt in bijna twee jaar tijd. Lees meer in het wekelijkse overzicht op Marketupdate.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 20 oktober 2013

Wikileaks: De Europese plannen voor een terugkeer van GOUD

Marketupdate heeft een vertaling gemaakt van een vertrouwelijk Wikileaks document. Daarin lezen we hoe de Amerikanen pas na twee weken op de hoogte worden gebracht van gesprekken die Europese ministers van Financiën hebben gevoerd met betrekking tot de rol van GOUD in het monetaire systeem. Interessant leesvoer voor de zondag.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$