Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 3791 tot 3795
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 20 oktober 2013

Wikileaks: De Europese plannen voor een terugkeer van GOUD

Marketupdate heeft een vertaling gemaakt van een vertrouwelijk Wikileaks document. Daarin lezen we hoe de Amerikanen pas na twee weken op de hoogte worden gebracht van gesprekken die Europese ministers van Financiën hebben gevoerd met betrekking tot de rol van GOUD in het monetaire systeem. Interessant leesvoer voor de zondag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 20 oktober 2013

GOUDmijnaandelen: shorters druipen af

Beleggers in GOUD en GOUDmijnaandelen hebben een lastige tijd achter de rug. Wij zien steeds sterkere signalen dat er opnieuw een GOUDen tijd aanbreekt voor de GOUDmijnsector.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

Kissinger over de Europese herwaardering van GOUD (1974)

In 1974 sprak Henry Kissinger (de toenmalig minister Buitenlandse Zaken VS) met zijn staf over het Europese voorstel om GOUD weer terug te brengen als monetaire reserve, door de GOUDvoorraad periodiek opnieuw te waarderen. De Verenigde Staten waren 'not amused'. Marketupdate vertaalde de notulen van deze bijeenkomst in april 1974. Absoluut het lezen waard!

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

“Edelmetaalmijnen nu interessant”

Volgens Arjen Schreur van GOUDbelegger.com zijn edelmetaalmijnen nu een interessante belegging. Door de prijsdaling van GOUD zijn ook de mijnaandelen veel goedkoper geworden. Als de GOUDprijs weer stijgt kunnen mijnaandelen daar volgens Schreur goed van profiteren. Maar hij ziet ook risico's in deze belegging.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$