EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 381 tot 385 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 7 maart 2017

GOUD: uit het oog, uit het hart

Het is al 5 jaar geleden dat GOUD in 2011 zijn $ 1.920 vierde onder luid applaus. De glitter is weg en de belegger is andere winsten gaan opzoeken. Vooral jonge korte termijnbeleggers, aangemoedigd door vele beurs-advies-blaadjes, zijn steeds meer gokkers geworden voor meerdere procentjes winst op week- of maandbasis. Hoe GOUD zich tijdens de 5 voorbije jaren heeft gedragen is echter de vraag. Men weet vooral dat het GOUDen paard niet goed gelopen heeft voor beleggingen in EUR of USD. Voor beleggingen in ZAR of YEN is het plaatje al wat positiever.

Technisch gezien vertoont de GOUDprijs sinds 2011 een “belangrijke halfstok vlag” formatie. Dit betekent dat de GOUDprijs straks minstens evenveel gaat stijgen als in de periode 2002-2011 en dit tot $ 2.770 [= $ 1.670 + $ 1.100].

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

GOUDmijnen versus GOUDprijs

Ik zat vorige week een paar dagen in Portugal en heb de beurs maar met een half oog gevolgd. Op zo’n moment valt het je dan extra hard op hoe dicht sommige beleggers op de koersen zitten.

Zo kreeg ik nogal wat mailtjes met de vraag waarom de GOUDmijnen daalden terwijl GOUD zelf vrijwel stabiel bleef.  (kom ik zo dadelijk op)

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

Het ‘digitale GOUD’ is nu meer waard dan het fysieke GOUD. Terecht?

De afgelopen week was niet alleen historisch voor de aandelenmarkten. Op Wall Street mochten er dan wel nieuwe recordkoersen vallen, ook in een ander segment van de markt was er sprake van de nodige feestvreugde. De prijs van een Bitcoin wist namelijk voor het eerst uit te komen boven die van de GOUDprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 4 maart 2017

GOUDprijs stabiel ondanks grote kans op renteverhoging

De GOUDprijs is veel minder gedaald in aanloop naar een mogelijke renteverhoging in maart. UBS en ABN AMRO zien de GOUDprijs dit jaar verder stijging naar......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 4 maart 2017

Prijs voor Bitcoin schiet boven de GOUDprijs uit

Voor de eerste keer in de geschiedenis ligt de prijs voor 1 Bitcoin hoger dan de prijs voor 1 ounce GOUD. Zeggen dat Bitcoin nu meer waard is als GOUD, is echter te ver gezocht. Bitcoin heeft nog een hele weg af te leggen om de GOUDmarkt te benaderen. Bitcoin steeg vorig jaar al meer dan 100% en de mogelijkheid van een Bitcoin-ETF zet de markt ook in 2017 onder stoom. Dus de mogelijkheden rond de cryptomunt groeien wel.

In nominale termen staat Bitcoin nu hoger dan GOUD. Echter de prijs voor 1 Bitcoin is een eenheid terwijl de prijs voor GOUD een gewicht vertegenwoordigt. Bitcoin met de GOUDprijs vergelijken is appelen met peren vergelijken. Aan de huidige koers heeft Bitcoin een marktkapitalisatie van $20 miljard tegenover $70.000 miljard voor GOUD.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs