Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8027 artikelen gevonden. Artikel 3801 tot 3805
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Het feest kan beginnen voor beleggers in GOUDmijnaandelen!

In navolging van het onverwachte besluit van de Fed om haar tapering van QE uit te stellen, schieten diverse activaklassen omhoog. Aandelenindices noteren op recordhoogten, terwijl het grootste vuurwerk afgaat in de GOUDmarkt.

GOUD knalt 3% hoger tot boven 1350 dollar per ounce, waarmee de verliesreeks van de voorbije dagen in een ruk wordt goedgemaakt.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

GOUD en zilver procenten hoger door uitblijven tapering

De GOUDprijs steeg met 3% naar €1.009 per troy ounce, terwijl de zilverprijs met meer dan 5,2% omhoog knalde tot €545 per kilogram. Analisten lieten zich verrassen door het besluit van de Federal Reserve om niets te veranderen aan het stimuleringsprogramma van $85 miljard per maand.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

Volatiliteit in de GOUDprijs kan de uptrend niet breken

De GOUDprijs heeft een paar volatiele maanden achter de rug en niets laat voorzien dat daar op korte of middellange termijn verandering in zal komen. De volatiliteit bij de GOUDprijs kan echter niet beletten dat de uptrend bij de edele metalen in het algemeen en GOUD in het bijzonder nog niet gebroken is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

Tekort aan fysiek GOUD kan prijs alleen maar omhoog duwen

Aan hete hangijzers is momenteel geen gebrek. We vermelden voor de vuist weg het Amerikaans schuldenprobleem, het gegeven dat de Fed de controle over de obligatiemarkt dreigt kwijt te raken en de koersval bij heel wat valuta’s uit de emerging markets.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

5 goede redenen waarom Mike Maloney gelooft in GOUD en zilver

Mike Maloney is een GOUDkever, maar niet zomaar de minste. Maloney weet als een van de weinige zijn argumenten te ondersteunen door fundamentele bewijzen. Als Mike Maloney iets uitlegt, hangen de meeste mensen aan zijn lippen. Mike Maloney heeft dan ook 5 goede redenen waarom hij nog steeds gelooft in GOUD en zilver.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$