EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3801 tot 3805 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

GOUDprijs is klaar voor een kleine bear-market rally

De meeste GOUDanalyses zijn negatief. De mogelijkheid tot tapering in december speelt de GOUDprijs parten zodat de GOUDprijs onderdrukt blijft tot hier meer duidelijkheid over bestaat. Maar vanuit een Elliott Wave perspectief lijkt de GOUDprijs klaar om een mini bear-market rally neer te zetten, aldus Ramki Ramakrishnan op MarketWatch.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

Liever bitcoins dan GOUD?

Bitcoins stegen gisteren tot ruim boven de $1.000. Tussen beleggers woedt inmiddels een felle discussie of bitcoins de plaats van GOUD als hét alternatief voor fiat geld hebben overgenomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

Is Bitcoin de doodsteek voor GOUD?

Een alternatief voor fiatgeld, waar je overal ter wereld mee kan betalen, dat dient als veilige haven en wat niet oneindig bijgemaakt kan worden; deze omschrijving is van toepassing op GOUD,... maar ook op Bitcoin zegt MarketWatch.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

GOUD is de enige uitweg voor centrale banken

Volgens Dimitri Speck, auteur van het boek The Gold Cartel, is GOUD de enige veilige haven voor centrale banken. Doordat de rol van GOUD de afgelopen decennia gemarginaliseerd is hebben we een gigantische kredietbubbel op kunnen blazen. Als die kredietbubbel barst moeten centrale banken ergens anders op terug kunnen vallen dan staatsobligaties. Het is om die reden dat GOUD aan populariteit wint.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

Jim Rogers’ GOUDen tips

Jim Rogers gaf onlangs een uitgebreid interview en voor beleggers met interesse in GOUD, en welke belegger heeft dat nu niet, had Rogers een paar bijzonder nuttige tips.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs