Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3816 tot 3820
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 4 oktober 2013

GOUD moet terug naar $ 1.050 alvorens nieuwe hoogtes op te zoeken

Op de London Bullion Market Association conference in Rome voorspelden een delegatie van analisten een gemiddelde GOUDprijs van $ 1.405 tegen november volgend jaar. 4 topfiguren onder deze analisten verwachten wel dat de GOUDprijs eerst nog tot $ 1.050 zal terugvallen om de zwakke posities uit de markt te schudden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 oktober 2013

Is GOUD zijn status van veilige haven kwijt?

GOUD blijft de gemoederen flink bezig houden. De reactie van GOUD op de gedeeltelijke sluiting van de Amerikaanse federale overheid was een deceptie voor velen.

De vraag lijkt dan ook gerechtvaardigd of GOUD nog wel zijn status van veilige haven heeft. Wij denken van wel. Een gedachte die nog onlangs werd bevestigd door de visie van de Italiaanse centrale bank op GOUD. Maar is zijn natuurlijk (veel) meer redenen om niet te twijfelen aan de veilige haven die GOUD door de eeuwen heen had én heeft. Zo wordt GOUD gemanipuleerd door diverse overheden en centrale banken en men komt daar tegenwoordig ook nog eens openlijk voor uit.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 4 oktober 2013

Een fundamentele blik op GOUD: Kopen!

Met de huidige volatiliteit op de markten, vond USA Gold de tijd rijp om nog eens een fundamentele blik te werpen op de GOUDmarkt. Zitten we aan het einde van de stierenmarkt of blijven we momenteel zitten in een zware tussentijdse correctie? Als we naar de fundamenten van de GOUDmarkt kijken en ons niet laten storen door korte termijn patronen, besluit USA Gold dat het nog steeds een goed moment is om GOUD te bezitten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 3 oktober 2013

GATA op CNBC: “Manipulatie GOUDprijs bewezen”

Chris Powell van GATA was te gast op CNBC om de uitzonderlijke bewegingen van de GOUDprijs te bespreken. Volgens GATA kan er geen misverstand meer over bestaan: de GOUDprijs wordt gemanipuleerd!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 3 oktober 2013

Goed nieuws voor de zilver beleggers!!

Deze grafiek van GOUDvergelijken.nl laat zien dat we bijna op het maximum aantal shorts zitten op de zilverprijs.

Het aantal shorts is als het ware geëxplodeerd de laatste maanden, ondanks het spectaculaire herstel van eind juni tot midden augustus.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$