EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3821 tot 3825 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Bitcoin is booming, maar kent u Litecoin al?

Ingezonden artikel van Tuur Demeester van DeBitcoin | We krijgen vaak de vraag of Litecoin, het jongere en eigenzinnige broertje van Bitcoin, nu een toekomst heeft of niet. Ik ben op dit punt best optimistisch over Litecoin, maar niet omdat het zogezegd onmogelijk is om er gespecialiseerde mining chips voor te bouwen (ASICs). Ik stel al een tijd dat dat zoiets perfect mogelijk is, en nu gebeurt het ook echt. Dus het minen van Litecoin zal in de toekomst dezelfde richting uitgaan als dat van Bitcoin. (Met die ‘centralisatie’ is volgens mij overigens niets mis, ik noem het liever ‘specialisatie’, net zoals we in de GOUDsector ook zagen hoe mensen eerst elk voor zich in de rivieren naar GOUD gingen zeven, tot de winstmarges daalden en er gespecialiseerde GOUDmijnen ontstonden die de job efficiënter aanpakten.)

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 25 november 2013

Een interessante kijk op de psyche van de beleggers

Google digitaliseerde meer dan een miljoen boeken die terug gaan tot 1500. In heel die digitale database kan je zoeken op bepaalde trefwoorden. Zo ontdekte Sovereign Man dat het woord "GOUD" piekte in de Amerikaanse litteratuur in 1933 - het jaar dat het privaat bezit van GOUD werd verboden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 november 2013

Hoe GOUD langzaam van het toneel verdween

Simon Black van het blog Sovereignman kreeg het briljante idee om het woord ‘GOUD’ door de zoekmachine Ngram van Google te halen. Deze zoekmachine kan razendsnel door meer dan een miljoen gedigitaliseerde boeken speuren naar trefwoorden. Wie GOUD intypt krijgt een wonderlijke grafiek te zien!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 25 november 2013

Negatief voor GOUD – maar positief voor GOUDmijnen?

Het is een verschrikkelijk jaar voor GOUD, maar nog een erger jaar voor de GOUDmijnen. GOUD en GOUDmijnen staan weer op hun laagste niveau in 4 maanden waardoor vele GOUDmijnen terug (fors) onder hun boekwaarde noteren en op het laagste niveau in vele, vele jaren. The Financial Times vroeg zich dan ook af of het mogelijk is om verder negatief te zijn ten opzichte van GOUD, maar positief ten opzicht van GOUDmijnen?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 november 2013

Welk land heeft de laatste 20 jaar de meeste welvaart verloren? Het begint met een B en eindigt op elgië

De laatste 20 jaar zien we een acceleratie van de transfer van de welvaart van het westen naar het oosten. Dit is vooral te zien aan de hand van de evolutie van de GOUDreserves. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de landen uit het oosten de GOUDreserves het sterkst zagen toenemen en de landen uit het westen de GOUDreserves het sterkst zagen afnemen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs