EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
61
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3826 tot 3830
Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2013

Mario Draghi bekent “Het is niet wijs om GOUD te verkopen!!”

GOUD en centrale banken, het blijft een apart huwelijk. Ben Bernanke heeft geen flauw idee wat GOUD precies kan doen, maar op het John F. Kennedy Jr. Forum heeft Mario Draghi, het hoofd van de Europese Centrale Bank, wel degelijk een mening over GOUD. Hij is er alvast van overtuigd dat het voor niet-USD landen wijs is om GOUD in ieder geval niet te verkopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

Pisani: ‘GOUD doet weer wat het moet doen’

Voor Bob Pisani kan er geen misverstand over bestaan: GOUD gaat terug naar zijn basis. Namelijk geen tempering van het monetaire beleid van de Fed betekent een hogere GOUDprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

GOUD noteert met een discount van 32 %

een vorig artikel werd reeds uitgelegd wat Fiat Money Quantity (FMQ) precies betekent. Het legt daarbij ook uit waarom de Fed niet kan stoppen met QE. Met FMQ kan je een monetaire analyse maken (= hyperinflatie op komst) maar ook de prijs van GOUD berekenen in dollars. En volgens die berekening staat de GOUDprijs genoteerd met een discount van meer dan 30 procent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

India: ‘We kunnen de wereld in GOUD betalen’

Op de financiële markten was India onlangs even het bokje. Zorgen over de nationale schuld voerden de boventoon. India reageerde laconiek en stelde die schuld desnoods in GOUD te betalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

Deze verrassende indicator voorspelt de definitieve doorbraak voor GOUD en zilver

Een indicator die tijdig aangeeft wanneer de definitieve doorbraak voor GOUD en zilver daar is. Die bestaat en het zal u hoogstwaarschijnlijk verrassen welke indicator dat is. Lees snel verder…

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs