Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3836 tot 3840
Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: woensdag 2 oktober 2013

10 interessante feiten over GOUD

Heel veel GOUDgerelateerde gebeurtenissen in de afgelopen tijd. Alles wat een ‘contrarian’ de oren doet spitsen en hem tot actie moet doen overgaan.  Hierbij 10 interessante feiten over GOUD en een aantal overpeinzingen:

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 2 oktober 2013

Werd de GOUDprijs gisteren gemanipuleerd?

De GOUDprijs zakte gisteren met $30 per troy ounce, nadat één verkoper plotseling 130.000 contracten GOUD op de markt dumpte. Dat stelt Howard Wen, analist edelmetalen bij HSBC. In tien minuten tijd werd er voor €1 miljard aan GOUD verhandeld, terwijl dat normaal het volume voor een hele dag is. Hoe lang laten GOUDbeleggers zich nog in de maling nemen?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

Wacht niet meer te lang om uw fiatgeld om te wisselen

Ons financieel systeem drijft op een oceaan van waardeloze papieren activa en slechts een handvol mensen heeft al door dat dit slecht gaat aflopen. De Fed en andere centrale banken pompen biljoenen in het financieel systeem. Dagelijks worden er biljoenen verhandeld in aandelen, obligaties en derivaten. Slechts een kleine fractie gaat naar de GOUD- en zilvermarkt. Niemand beseft dat dit de winnaars van de toekomst gaan zijn, zo staat op SilverDoctors.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

Jim Rickards over tapering, inflatie en GOUD

De GOUDprijs daalt op dinsdag 1 oktober naar het laagste punt in de afgelopen 2 maanden en staat inmiddels weer onder de $1.300 per troy ounce. De stijging van GOUD door de ‘no taper‘ van de FED is duidelijk weer uitgewerkt.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

Sprott en Zijin Mining Group uit China starten nieuw mijnbouwfonds

Sprott, een van de meest spraakmakende Canadese investeerders in edelmetalen, heeft gisteren de start van een nieuw mijnbouwfonds aangekondigd dat samen met het Chinese Zijin Mining Group wordt beheerd. Zijin is China’s grootste GOUDproducent, en de op één na grootste koperproducent.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$