Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8026 artikelen gevonden. Artikel 3836 tot 3840
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Overgangsmanager NMBS werkt voor 0 euro

Oud-Electrabel-baas Jean-Pierre Hansen en minister Jean-Pascal Labille (PS) hebben een deal: Hansen zal de NMBS hervormen voor... 0 euro, schrijft De Morgen. Een belangrijk signaal op een moment dat andere overheidsmanagers strijden voor hun GOUDen parachute.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

SPDR weigert fysieke levering van GOUD

Grant Williams, fundmanager van het Vulpes Precious Metals Fund uit Singapore, geeft aan dat de grootste GOUD-ETF, SPDR Gold Trust, in sommige gevallen fysieke uitlevering heeft geweigerd. Mensen die hun GLD participaties wilden omzetten in fysiek GOUD, ook grote partijen, hebben nul op het rekest gekregen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Breaking!! GLD weigert GOUD te leveren aan zijn klanten

Grant Williams heeft aangegeven dat 's werelds grootste GOUD-ETF GLD recent geweigerd heeft om fysiek GOUD te geven aan zijn klanten. Mensen die hun aandelen GLD wenste om te ruilen naar fysiek GOUD, werden met een 'Nee' terug naar huis gestuurd, zo staat op cdfund.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Beer wordt stier en ziet GOUDprijs fors oplopen

Iedereen heeft uiteraard het recht om van mening te veranderen, zeker wanneer zich daar grondige redenen voor aandienen. Zeker op de GOUDmarkt is het wijzigen van opinies geen ongewoon gegeven. De GOUDprijs heeft zich in de afgelopen maanden namelijk volatiel gedragen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 september 2013

GOUDprijs stijgt het sterkste in september – hoe ver staan we nu?

De GOUDprijs stijgt meestal door twee redenen, we hebben de 'Fear Trade' wanneer mensen GOUD kopen tegen aankomend onheil, zoals we onlangs gezien hebben met de saga rond Syrië, en we hebben de 'Love Trade' waar de vraag naar fysiek GOUD in China en India toeneemt door de vele festivals en feesten in deze landen. Dit maakt dat de GOUDprijs historisch gezien het beste presteert in september, zo staat op Mineweb.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$